Към съдържанието

.: По-различният Андроид форум :.

Как да инсталираме платените приложения безплатно?

40 отговора в тази тема

#1 gorgior

Born To Be Wild

• Team
  • 2738 мнения
  • Град:Перник,България
  • Устройство:iPhone 3GS
  • Фирмуер:5.1.1
  • СИМ:ФО
Безупречна

Публикувано 27 май 2011 - 17:49        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Уважаеми потребители!

Екипът на bgiphone.com с удоволствие ви предлага поредица от статии, отнасящи се за всеки потребител на т.н. Айустройства ( iPhone, iPad и iPod Touch). Както винаги ще се опитаме да ви запознаем с манипулации от първа необходимост, а именно, инструкциите "Как да инсталираме незакупени или разработени от неофициални разработчици приложения ?" Темата е еднакво подходяща както за притежатели на iPhone, iPad така и на iPod Touch. Всички дейности и манипулации са еднакви и за трите типа устройства.

Най- лесният начин за инсталиране на незакупени приложения е чрез приложението installous. То притежава огромна база с приложения и игри, т.е. представлява един вид AppStore(който не изисква регистрация :) ), но за приложения споделени безплатно от други потребители по света. Има търсачка с която можете да търсите, директен download и инсталиране на приложенията, също така има линк към официалния AppStore, при условие че сте решили да си закупите приложението по редовния начин. Installous ви дава възможност да съхраните изтеглените от хранилищата му приложения и да ги споделите с ваши приятели. Всичко това е описано в статиите на нашият сайт. А, за да не търсите напразно пиратски линкове във форума(или да качвате самите вие такива), МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК: Кракнати приложения от App Store(...или защо няма вече линкове?).

Изисквания към вашите устройства:

1. Първoто и най-основно изискване към устройството е - то трябва да бъде "джейлбрейкнато"( JailBreak). Какво представлява и как да го направим можете да прочетете в статиите написани от нас на сайта;
2. След успешно направен JailBreak на устройството си трябва да видите „Непозната” програма наречена „Cydia”;

3. Друго важно изискване - наличие на достъп до интернет чрез безжична мрежа, която сме свикнали да наричаме - WiFi. Ако не разполагате с WiFi-рутер, или дори Интернет достъп вкъщи или на работа, намирате на място във вашия град с безплатен достъп, обикновено на тези места има етикет с надпис "безплатна WiFi зона" или нещо подобно.

Инсталиране на installous:

1. Стартирате Cydia

Публикувано изображение

2. След като ви зареди програмата (което не става веднага), натиснете долу вдясно "Manage":

Публикувано изображение

3. Натиснете бутона Sources (източници):

Публикувано изображение

4. Натиснете бутона Edit, най-горе вдясно и после натиснете бутона Add:

Публикувано изображение

6. В полето, което ви излиза въведете следният source: "http://cydia.hackulo.us/" ( без кавичките)

Публикувано изображение

7. Кликнете върху "Add". Ще получите предупреждение на англиски, че това хранилище е "хакерско", и че то би могло да представлява заплаха за устройството ви. Бих желал да отбележа, че в продължение на 3 години от дейността на различните поколение iPhone, iPhone-а ми никога не е бил подложен на хакерски атаки;

8. В прозореца на предупреждението натиснете "ADD" повярвайте ми, нищо лошо няма да се случи, всичко ще работи правилно!

9. Прозорецът се затваря, Cydia ще се запознае със съдържанието на хранилището hackulo.us и ще ви заведе на прозореца "Sources";

Публикувано изображение

10. Кликнете върху редa с името Hackulo.us. Ще ви се появи списък със съдържанието на хранилището.

11. В списъка потърсете реда с име installous 4 и го инсталирайте. Заедно със Installous автоматично ще се инсталира и AppSync за вашата версия, който премахва забраната за инсталиране на неоторизирани от Епъл приложения.

Публикувано изображение

Честито вече можете да инсталирате платените приложения безплатно!

Цитат

Внимание: За да ви работят приложенията от Installous, трябва да изпълните следните три неща, преди да инсталирате приложение от Installous:
1. Да имате регистрация в AppStore и да сте sign in.
2. Да сте дали оторизация на компютъра. (от iTunes -> Store -> Authorize Computer)
3. Да сте инсталирали поне едно free (безплатно) приложение от AppStore

И като завършек искам да ви кажа, че ние от екипа на bgiphone.com не насърчаваме ползването на незаплатени приложения и си ги купуваме. Моля, ако приложенята ви харесат - купете си ги. По този начин стимулирате разработчиците да ги подобряват и да пишат нови полезни приложения.

Този пост беше повишен в статия

#2 k00

Новак

• User
  • 1 мнения
  • Град:Варна
  • Устройство:iPhone 3G
  • Фирмуер:4.2.1
  • СИМ:Глобул
  • iPad:iPad WiFi
Неутрална

Публикувано 02 юли 2011 - 18:58        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Как да си направя регистрация в appstore след като нямам кредитна карта

#3 The Shaman

Tattooed Millionaire

• Team
  • 9314 мнения
  • Град:Пловдив
  • Устройство:iPhone 4
  • Фирмуер:5.1
☆ TheBest ☆

Публикувано 02 юли 2011 - 19:24        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

http://bgiphone.com/...рация-в-itunes/

#4 lelopexa

Потребител

• V.I.P.
  • 75 мнения
  • Град:София
  • Фирмуер:4.3.3
Добра

Публикувано 13 юли 2011 - 08:44        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Направих всичко стъпка по стъпка и се получи. :biggrin:
Много добро обяснение!

#5 teodory

Новак

• User
  • 2 мнения
  • Град:Карлово
  • Фирмуер:3.1.3
  • СИМ:ФЗ
Неутрална

Публикувано 05 август 2011 - 08:27        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Здравейте! Инсталирах приложението успешно, но не разбирам как да го ползвам след като на всякъде продължава да иска пари. Бих се радвал на малко обяснение. Благодаря!

#6 Grievous

BGiPhone Team

• Team
  • 4855 мнения
  • Град:Стара Загора
  • Устройство:iPhone 4S
  • Фирмуер:5.0.1
☆ TheBest ☆

Публикувано 05 август 2011 - 08:31        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Я изтегли нещо и виж дали ще ти поиска левове. Това е инфо колко струва приложението.

#7 KurtiMakarov

Потребител

• V.I.P.
  • 503 мнения
  • Град:Стара Загора
  • iPad:The New iPad 4G
  • iPad фирмуер:5.1
Добра

Публикувано 05 август 2011 - 08:38        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Kъде иска пари бе приятел?В долния край е описанието на приложението,и там пише цената в AppStore.А най отгоре до името на приложението има бутон "Download" от там трябва да го изтеглиш безплатно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#8 Kaloyan

bluep0wer

• Team
  • 121 мнения
  • СИМ:M-Tel
Неутрална

Публикувано 05 август 2011 - 09:40        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

До тук добре, но той 100% от Download избира "Launch App Store", а не някой от сървърите по-долу.

#9 teodory

Новак

• User
  • 2 мнения
  • Град:Карлово
Неутрална

Публикувано 06 август 2011 - 08:20        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Ей какво ме направихте вие. Открих къде е "грешката". Натиснал съм premium download и за това ми е искало пари. А мислех, че нещо съм оплескал. Благодарности за отзивите.

#10 The Shaman

Tattooed Millionaire

• Team
  • 9314 мнения
☆ TheBest ☆

Публикувано 06 август 2011 - 08:47        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Иска ти пари за акаунт в дадения сървър а не за приложението!

#11 Hecepuo3Ha

Потребител

• User
  • 31 мнения
  • Устройство:iPhone 3G
  • Фирмуер:4.2.1
Неутрална

Публикувано 16 септември 2011 - 00:24        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Проблем: уж успешно свалих и инсталирах приложението Localscope. Когато обаче исках да го стартирам ми излезе следното съобщение: Джейлбрейкът на Вашата ОС може би е успешен. Но да не плащаш за приложенията не е ОК. Моля те, престани да използваш пиратски софтуер! Купи Localscope.

Та въпроса ми е: къде евентуално бъркам?

#12 The Shaman

Tattooed Millionaire

• Team
  • 9314 мнения
☆ TheBest ☆

Публикувано 16 септември 2011 - 06:24        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Приложението не е кракнато както трябва.

#13 red.baretata

Новак

• User
  • 8 мнения
  • Град:Сливен
  • Фирмуер:5.0
Неутрална

Публикувано 24 септември 2011 - 11:07        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

аз направих всичко и ми стана и работи.. но изтеглих си томтом(навигацията) и като дам да ми я инсталира и ми дава грешка!!
(installation failed.invalid iPA ) какво да направя помощ!!!

#14 The Shaman

Tattooed Millionaire

• Team
  • 9314 мнения
☆ TheBest ☆

Публикувано 24 септември 2011 - 11:42        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Не инсталира а работи?

пп: Гледам в чата, че си се оправил/а, да беше сомемал/а и тук?!

#15 red.baretata

Новак

• User
  • 8 мнения
Неутрална

Публикувано 24 септември 2011 - 12:22        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

аз пробвах какво ли не свалями всички останали приложения но не и томтом :Х

#16 The Shaman

Tattooed Millionaire

• Team
  • 9314 мнения
☆ TheBest ☆

Публикувано 24 септември 2011 - 13:42        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Значи едва ли проблема е в друго а не в TomTom ;)

#17 red.baretata

Новак

• User
  • 8 мнения
Неутрална

Публикувано 24 септември 2011 - 13:52        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

ok :)

#18 Biser Todorov

Новак

• User
  • 5 мнения
  • Град:Русе
  • Фирмуер:4.3.3
Неутрална

Публикувано 10 октомври 2011 - 11:07        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Зависи коя версия на ТомТом си смъкнал- 1.7 Е.Europe работи перфектно, и се инсталира без проблеми.

#19 Alxx®

シニアマスター

• Team
  • 7167 мнения
  • OS:Snow Leopard 10.6.8 + WinXP ProSP3 developer's edition
☆ TheBest ☆

Публикувано 10 октомври 2011 - 12:25        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Хубаво е да пишеш отзив, но е добре да гледаш и датите на постовете ;)

#20 mimi_blanco

Гост

• User
  • 1 мнения
  • Устройство:iPhone 2G
  • Фирмуер:3.1.2
Неутрална

Публикувано 01 декември 2011 - 02:36        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Благодаря! Изключително бързо и лесно се справих, благодарение на ръководството :bravo:

#21 martina

Новак

• User
  • 3 мнения
  • Устройство:iPod Touch 4G
  • СИМ:iPod
Неутрална

Публикувано 21 януари 2012 - 18:02        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Голям проблем! Инсталирах нещата както трябва, но после ме отведе в менюто и всичко ми изчезна: линкове за музика, картинки, апп стор, календар и проичие! Включително ми изчезна линкчето за настройките. Остана самоНюсстанд. Какво да правя? iPod-a не е мой, трябва да го върна идната седмица. Много ме е страх, защото е чисто нов и ми го повериха да се оправям с него :(

#22 Pe6o666

R.I.P Steve!

• Team
  • 3198 мнения
  • iPad:iPad WiFi 3G
  • iPad фирмуер:5.0.1
Безупречна

Публикувано 21 януари 2012 - 18:03        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Рестартирай го и ще се оправи.

#23 Alxx®

シニアマスター

• Team
  • 7167 мнения
☆ TheBest ☆

Публикувано 21 януари 2012 - 18:04        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Рестарт бре, пиленце. Не споделяш с какво е накичен още, но това опита ли поне?

#24 martina

Новак

• User
  • 3 мнения
Неутрална

Публикувано 21 януари 2012 - 18:11        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Не бях опитала, но се получи! Много ви благодаря!

#25 martina

Новак

• User
  • 3 мнения
Неутрална

Публикувано 26 януари 2012 - 20:49        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Имам още един проблем :) Вече два пъти, като включа iPod и се включи iTunes, ми трие пиратските приложения. Освен това, като кача снимки и после реша да кача още, ми трие първите. Също така не ми дава да качвам филми... Дали има начин да й кажа да спре да се sync-ва постоянно? Всеки път ми трие по някоя снимка или папка :@

#26 uomoto

Team

• Team
  • 814 мнения
  • Град:Карнобат
Добра

Публикувано 26 януари 2012 - 20:54        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Ако се научиш да ползваш честичко търсачката, няма да се налага да питаш и да чакаш отговори...

#27 Alxx®

シニアマスター

• Team
  • 7167 мнения
☆ TheBest ☆

Публикувано 27 януари 2012 - 02:40        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Мартичка, виж си вграденото ръководство за употреба на айтюнс/айпод. Всичко пише. За пиратските - разгледай темата.

#28 NoB

Новак

• User
  • 1 мнения
Неутрална

Публикувано 31 януари 2012 - 18:36        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Здравейте пробвах да инсталирам installous 4 от Cydia но ми дава грешка : I wasn't able locate file for the us.hackulo.resources package.This might mean you need to manually fix this package. Някакви идеи от какво може да идва проблема :scratch:

#29 Veselin Minchev

Team

• Team
  • 801 мнения
  • Град:Велико Търново
Отлична

Публикувано 31 януари 2012 - 18:40        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Изтий сорса и го добави на ново. Също така от Changes, дай refresh и изчакай да зареди, всичко.

#30 Velira

Гост

• User
  • 2 мнения
Неутрална

Публикувано 28 февруари 2012 - 22:41        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Здравейте! Благодаря ви и евала за ръководството! Обаче имам един мъничък проблем.. имам iphone 2G с firmware 3.1.3 и когато се опитам да инсталирам нещо, ми излиза: LocalSharing requires at least iOS 4.0... какво да правя от тук нататък? :( мерси много!

#31 mitkoiphone

Потребител

• User
  • 825 мнения
  • Град:Русе / Варна
Добра

Публикувано 28 февруари 2012 - 22:42        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Или си купуваш телефон, който поддържа 4.х фирм или си слагаш приложения които изискват 3.х

#32 Velira

Гост

• User
  • 2 мнения
Неутрална

Публикувано 28 февруари 2012 - 23:02        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

всичките, които тегля ми изискват 3.0 или повече и пак не става.. не знам

#33 Alxx®

シニアマスター

• Team
  • 7167 мнения
☆ TheBest ☆

Публикувано 29 февруари 2012 - 15:11        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Отиди в сетингс/инсталъс и забрани локал шеринга. Той какво общо има със самото инсталиране на приложения???

#34 don Emilio

Новак

• User
  • 4 мнения
Неутрална

Публикувано 14 април 2012 - 12:28        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

инсталирах всичко по описанието ,но моля Ви кайете ми какво става .Отварям :Installous: Харесвам си една програмка кликвам на "сваляне" и ме праща в АПП Сторе и от там платена версия и ми иска пари ..... Къде бъркам колеги

#35 gorgior

Born To Be Wild

• Team
  • 2738 мнения
  • Град:Перник,България
Безупречна

Публикувано 14 април 2012 - 13:07        Тема:  Как да инсталираме платените приложения безплатно?

Не кликваш на правилното място. :)

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Сайтът BGiPhone.com не е свързан по никакъв начин с Apple Inc. или Apple IMC Bulgaria.