Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Няколко въпроса за jailbreaka и icloud


ivelin123

Въпрос

Здравейте. Мисля да си закупя iphone 5, но до сега не съм имал iphone. На първо мислене ми изникват няколко въпроса. Какво е jailbreak и може ли да се направи на iphone 5 ? Какво повече дава jailbreak-a ? Може ли да се качват пиратски филми или музика ? Приложенията които са безплатни при андроид, безплатни ли са и при iOS ? Четох, че някои телефони са заключени към icloud и не могат да се използват реално. Може ли да ми обясните какво представлява това заключване към icloud и как мога да го избегна ? Как мога и да проверя дали телефона е заключен към icloud ? Ако купувам мисля да е втора ръка. Може ли и свободно да се качват mp3-ки и пиратски филми ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

4 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Не виждам нещо толкова странно, че акаунта ми е на 4 години. Акаунта е мой, просто преди 4 години се двоумях дали да си купя Galaxy S2 или iphone 4. Бях се регистрирал, разглеждах форума и четох различни теми. Иначе по темата, потърсих за jailbreak в търсачката, но намерих само как се jailbreak-ва, открих последният jailbreak, но не разбрах точно за какво служи и какво позволява на телефона. Разбрах, че може да се направи на iphone 5. Не разбрах дали може да се качват пиратски песни и филми. За icloud разбрах четох, че телефона се заключва когато е откраднат, но само толкова.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Всичко може, при определени условия. За теб това горе са просто няколко въпроса, но те обхващат материал за един роман. При условие, че за тях вече сме писали, правили ръководства, не виждам кой ще се навие да ти ги напише пак. Най-малкото мини през радела "нов съм..." и се запознай с основните понятия. Тогава ще ни е някак си, по-лесно да комуникираме. Мини и през инструмента за джейл, където пък можеш да провериш конкретния телефон, може ли да се джейлне. Поздрави.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...