Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iTunes не разпознава iPod Touch 1G на 3.0


Martyr

Recommended Posts

Здравейте,

надявам се не е грешно, че правя нова тема: поразрових се из темите и видях хора със сходни мъки, но не и за тази версия на firmware-а и с някои разлики в проблема.

Проблемът е следният:

от известно време iTunes не разпознава по никакъв начин джейлбрейкнат iPod Touch 1G с iPhone OS 3.0. Пробвах всички методи от Apple Support: рестартирах и компютър и устройство, ресетвах, опитвах да ги свържа в DFU mode или recovery mode или да ресторна без особен успех. В Services и iPod Service, и Apple Mobile Service, и Bonjour Service са включени. Пробвах диагностика през MSCONFIG с излючване на всички ненужни услуги, но пак нямаше резултат. Преинсталирах iTunes няколко пъти и все не ще да го разпознае.

В Device Manager на XP iPod-ът изобщо не се появява при Universal Serial Bus controllers (там има само разни Intel-ски неща и няколко USB Root Hub-а). Когато е включен в USB, iPod-ът излиза в Imaging devices като Apple Mobile Device USB Driver; появява се и в My Computer като камера (Apple iPod) и имам достъп до снимките си оттам. Разни алтернативи на iTunes като SharePod и CopyTrans Manager също не го разпознават.

iTunes обаче в никакъв момент не разпознава устройството. При опит за връзка в DFU mode или recovery mode с iTunes абсолютно нищо не се случва, но Windows изпищява два пъти бързо (не веднъж) със звука за свързано устройство в USB и iPod-ът се появява като Apple Mobile Device в Other devices на Device Manager с жълта удивителна, че нещо не е наред.

Не е грижа, ако решението включва загуба на информация, форматиране и т.н., ще си го джейбрейквам и пълня наново, само и само да мога да го свържа, че така не си е работа.

Ако имате нужда от повече информация, ще се постарая да съм максимално детайлен и точен. Благодаря!

P.S. Ако "Трикове, проблеми, взаимопомощ" е по-подходящ раздел, моля да преместите темата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 седмици по-късно...

Пробваш с друг кабел, друг usb порт, реинстал на тюнса(с почистване на реджистри файловете от стария преди това-напр. с revouninstaller), или на друг комп. Ako стане чак на друг комп- или не са ти наред usb портовете, или реинстал-вай уиндоуса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...