Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Пет неща, станали емблема за Стив Джобс


BulgarianSS

Recommended Posts

На 5 октомври се навърши една година от кончината на емблематичния създател на Apple

0000141087-article3.jpg

Снимка: Reuters

На 5 октомври се навърши една година от кончината на Стив Джобс, емблематичният съосновател на компанията Apple, припомня онлайн изданието на ABC News. Пет са нещата, свързани с неговата личност, които няма и не бива да бъдат забравяни, допълват от медията.

На първо място – начинът, по който поднасяше информацията пред аудиторията. Днес пресконференциите на компанията не са същите, признават журналистите оттатък океана. Дори и да представяше малък, незначителен ъпдейт, Джобс заразяваше със своята харизма. Увлекателният му стил и поведението при презентацията ви караха да смятате, че присъствате на нещо велико.

На второ място – стилът. Официалното облекло на Джобс си беше черно поло и джинси, но това постепенно се превърна в негова визитна картичка и лека-полека остана в главите ни именно с този начин на обличане.

Цитатите на Джобс: „Не е работа на хората да знаят какво искат“, „Защо да се присъединяваме към военноморските части, като можем да бъдем пирати“ и т.н. Наистина, голяма част от тях остават незабравими.

Четвъртото, с което американските колеги ще запомнят създателя на iPhone, са неговите имейли. Обществото няма как да знае кой отговаря на поставените въпроси на сайтовете на компаниите, но Джобс често отговаряше на потребителите, въпреки че рядко даваше интервюта и избягваше публичността. Когато потребител алармира, че има проблем с антената на iPhone 4, когато го държи по определен начин, Джобс му отговори просто - „Спрете да го държите по този начин“...

Но може би най-впечатляващото качество на Стив Джобс е неговата визия. „Искаме да сложим големия компютър в една книга, която да можете да носите спокойно със себе си“. Това са думи на Джобс и не, не са казани при представянето на iPad през 2010 година, а през ... 1983 година.

investor.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...