Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Какви подобрения да очакваме в смартфона iPhone 5S


Grievous

Recommended Posts

f282060fe182ed76.jpg

Аpple възнамерява да реализира премиерата на още няколко атрактивни мобилни устройства през годината в опита си да продължи да разширява своето влияние в сектора, твърдят анализаторите. Конкуренцията в пазара на смартфони и таблети се очертава като по-силна от всякога през 2013г. и именно с премиерата на нови продукти гиганта от Купертино планира да привлече вниманието на потребителите. Според данните първите две устройства с логото на Apple, които ще видим през юни или юли ще бъдат актуализирана версия на iPhone 5, както и нов смартфон с името iPhone 5S, предаде cnet.

В действителност първият от тях ще представлява бюджетна версия на смартфона, която ще е фокусирана към по-ниския ценови сегмент и ще се продава за $350-$450. За да намалят цената на модела от Apple ще използват по-евтини материали в създаването му, а според аналзиторите устройството ще може да бъде купено в шест различни цвята и ще е с дебелина от 8,2мм. Успоредно с него компанията подготвя и обновеният iPhone 5S, който ще се захранва от по-бързият Apple A7 процесор и ще разполага със сензор за пръстови отпечатъци.

Смартфонът ще предложи на потребителите и по-добра камера, която ще е оборудвана с f2.0 обектив и нова Smart LED светкавица, като останалите му спецификации се очаква да бъдат идентични с настоящото поколение. През третото тримесечие на 2013г. Apple възнамеряват да обновят и портфолиото си от таблети с представянето на iPad mini 2, който ще разполага с Retina дисплей и това се очертава като най-добрата му характеристика. Компанията подготвя и нова версия на iPad с 9,7-инчов дисплей, която ще бъде по-лека и тънка от сегашното поколение на пазара, а премиерата на устройството също ни очаква през есента на 2013г.

digital.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...