gorgior Публикувано Февруари 13, 2014 Сподели Публикувано Февруари 13, 2014 Технологичният гигант Apple ще пусне два нови телефона през през септември тази година. Единият ще бъде с 4.4-инчов екран, а другият - с 5.5, заяви Анджела Мерк в South China Morning Post, позовавайки се на вътрешни източници, които са видели прототипи на новите телефони, пише Business Insider. Apple е единственият производител с 4-инчов размер на екрана на главния си телефон. Почти всички останали производители на смартфони - Samsung, HTC и Nokia, са останали в 5-инчовия диапазон. Samsung има някакъв успех със своята 6-инчова линия Note. Множество анализатори казват, че тези гигантски телефони са популярни в Азия, и ако Apple иска да има добър пазарен дял в Азия, се нуждае от телефон с по-голям екран. Източник: http://economic.bg/news/28174/1/1/apple-s-dva-novi-telefona-prez-septemvri.html Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ozone Публикувано Февруари 13, 2014 Сподели Публикувано Февруари 13, 2014 Всеки драска каквото му дойде на акъла Иначе ето на какво попаднах аз: Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 13, 2014 Сподели Публикувано Февруари 13, 2014 Ами не е това. Доказано, че са фейк. 1 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MMJ Публикувано Февруари 13, 2014 Сподели Публикувано Февруари 13, 2014 Добре, че няма да е това, баси грозния, прилича на някакъв евтин Самсунг. Да се понапънат и да представят елегантен дизайн и по-голям екран. 4 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 13, 2014 Сподели Публикувано Февруари 13, 2014 Алилуя! Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Misheli Публикувано Февруари 16, 2014 Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 Най-сетне ще видим телефон с по-голям екран от Apple, не че се оплаквам от сегашните им произведения. Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 16, 2014 Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 Казваш го, сякаш е сигурна работата Докато не видя - не вярвам. Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Февруари 16, 2014 Автор Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 E, други пък вярват, че не искат да го видят. Народ всякакъв! 1 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hidalgo Публикувано Февруари 16, 2014 Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 Ами не е това. Доказано, че са фейк. Доказано чак? От кого и къде? Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 16, 2014 Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 Ооо ти се сети да цвъкнеш въпрос след близо седмица Ами беше в сайт, доста по-достоверен от икономик.бг. Не помня кой! Що? Проблем? 1 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Февруари 16, 2014 Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 Нека да излезе нещо достоверно,тези снимки са... Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Февруари 16, 2014 Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 Е точно ти ли си толкова негативно настроен към по-голям екран. Ние дето не вярваме, започваме да го приемаме, а ти дето го чакаш като " дъжд в пустинята " да се откажеш 1 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hidalgo Публикувано Февруари 16, 2014 Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 Ооо ти се сети да цвъкнеш въпрос след близо седмица Ами беше в сайт, доста по-достоверен от икономик.бг. Не помня кой! Що? Проблем? Къса ти е седмицата на теб, само 3 дни. И що трябва да е проблем не разбрах? А проблем ли е, че аз питам? Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
drjivago Публикувано Февруари 16, 2014 Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 Всъщност пазара е в полза на Андроид базирани машини и ако искат да не фалират трябва да очакваме по-голям екран. Може и поне две ядра повече иначе нищо добро не ги чака Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Февруари 16, 2014 Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 Е стига...ти вярно ли го мислиш това? 1 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
drjivago Публикувано Февруари 16, 2014 Сподели Публикувано Февруари 16, 2014 Не разбира се Просто другата тема я заключиха и тази тръгна в тази посока и реших малко да се помайтапя Сори за офтопика Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KLM Публикувано Март 27, 2014 Сподели Публикувано Март 27, 2014 Добре де, какъв е тоя зор за голям екран? Хората направиха iPad, дори има и мини версия.Защо трябва да си нося куфар за телефона?Това е ТЕЛЕФОН, дявол го взел. Sent from my SM-P605 using Tapatalk 10 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Март 27, 2014 Сподели Публикувано Март 27, 2014 Хаха...нали... Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 27, 2014 Сподели Публикувано Март 27, 2014 Фаблетите са комплексарщина, ако ме питаш. Sent from my Galaxy Tab 8" using Tapatalk 3 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KLM Публикувано Март 27, 2014 Сподели Публикувано Март 27, 2014 Фаблетите са комплексарщина, ако ме питаш.Sent from my Galaxy Tab 8" using Tapatalk Да, като манията по n-ядрените процесори.Всеки, разбрал-недоразбрал, пита колко ядрен ти е процесора.Направо ме напушва смях.И после пишат по форумите, че притежателите на iPhone са вманячени. 1 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 27, 2014 Сподели Публикувано Март 27, 2014 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Март 28, 2014 Автор Сподели Публикувано Март 28, 2014 Никой обаче не Ви задължава да си купувате телефони с n-ядрени процесори и f-инчови дисплеи. Тъпото обаче е, че в момента в който бъдат пуснати от Епъл се почва една друга песен - как нещата хем са същите, ама не баш и колко е хубаво новото старо. Мен лично повече ме притеснява проблема, че всяка новоизлюпена машинка независимо от кой производител е - е все по-бъгава и проблемна. И когато във времето бъде докарана до нормално състояние за ползване и се спира поддръжката. Други бяха нещата по времето iPhone - iPhone3GS. 3 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Март 28, 2014 Сподели Публикувано Март 28, 2014 Адаш, каже ли си някой мнението и то е против дроидните устройства, ти няма как да не се включиш като адвокат Няма лошо, но повеждаш темата в една друга, не особено желана посока. 3 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KLM Публикувано Март 28, 2014 Сподели Публикувано Март 28, 2014 Никой обаче не Ви задължава да си купувате телефони с n-ядрени процесори и f-инчови дисплеи. Тъпото обаче е, че в момента в който бъдат пуснати от Епъл се почва една друга песен - как нещата хем са същите, ама не баш и колко е хубаво новото старо. Мен лично повече ме притеснява проблема, че всяка новоизлюпена машинка независимо от кой производител е - е все по-бъгава и проблемна. И когато във времето бъде докарана до нормално състояние за ползване и се спира поддръжката. Други бяха нещата по времето iPhone - iPhone3GS. Аз съм обикновен потребител и не мисля, че новите устройства са по-бъгави и проблемни от старите.В момента ползвам 5-ца и това ми е третия телефон на Епъл след 3GS и 4-ката.Постоянно ръчкам телефона за Интернет,Туитър, Вайбър, Фейсбук , музика и някои специализирани програми, свързани с професията ми.Програмите, които са ми необходими съм си ги купувал, а те не са много.Игри не играя.Телефона не е джейлван..Определено съм много доволен от 5-цата и не се сещам за някакви проблеми за година и 4 месеца ползване.С удоволствие ще си купя следващия модел (iPhone 6) стига да не го направят с екран 5 инча. 2 Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Март 28, 2014 Автор Сподели Публикувано Март 28, 2014 Адаш не защитавам дроидните устройства, както виждаш Епълските също вървят в тази посока. Не виждам на някой да са му натежали n-ядрата на процесора или 1-1,5 инча отгоре, та постояно трябва да се плюе по тях от страх да не ги сложат на iPhone. Ядрата и инчовете ги изискват новите технологии и най-вече пазара, а не аз или ти. На колегата от горния пост - при теб проблем няма да има дори и ако изпозваш най-обикновен телефон с Java. А проблеми има, ако нямаше нямаше да го има и форума с теми по 100-на страници. Някога проблемите ни се свеждаха до това как да направим джейл и да си отключим телефоните, а сега 5 кабела върнах в Глобул защото телефона "не ги иска". А още по-интересното е, че на друга 5-ца си бачкат на трета пак не искат. Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts