gorgior Публикувано Февруари 14, 2014 Сподели Публикувано Февруари 14, 2014 Според американския доклад 10 от най-популярните торент-тракери се хостват в държави от ЕС Българският торент тракер "Замунда" (Zamunda.net) отново попадна в черния списък на САЩ за пиратски сайтове. Това става ясно от доклад на американското Министерство на търговията, цитиран от ЕUobserver. Според доклада страните от Европейския съюз (ЕС), в които има хостнати пиратски сайтове са Швеция (Baixedetudo.net, ThePiratebay.se), Полша (DarkWarez.pl ), Великобритания (Mp3Skull.com, PutLocker.com), Чехия (RapidShare.com), Испания (Seriesyonkis.com), Холандия (Uploaded.net ), Франция (Wawa-Mania.ec) и България (Zamunda.net). Останалите сайтове от списъка са хоствани в страни като Канада, Финландия, Китай, Барбуда, Виетнам. В документа се посочва още, че заради "глобалния си мащаб и популярност" тези сайтове "подкопават важни сравнителни предимства на САЩ в областта на иновациите в ущърб на американските работещи", тъй като голяма част от нелегално споделяната музика, филми или игри са дело на американски артисти и разработчици. Като мерки за справяне с незаконнтото споделяне на продукти, са посочени различни форми - от наказателни дела и многомилионни глоби, до глоби от порядъка на 600 долара. В докладът се отбелязва, че в момента има наказателно дело срещу Zamunda.net. Българските торент тракери с много популярни не само в България, но и в останалите страни от региона. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 14, 2014 Сподели Публикувано Февруари 14, 2014 Замунда изобщо не се хост-ва в България. Тия псевдожурналисти не им ли писна да "произвеждат" барековини? 9 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Февруари 14, 2014 Сподели Публикувано Февруари 14, 2014 Пък и са две Замунди 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 14, 2014 Сподели Публикувано Февруари 14, 2014 Твоя любимец, Яворчо, може още да не знае за зелка.орг Гледам, нещо не вирее в пресата в последно време. Да не го е хванала твойта клетва и синът му да е по майчинство? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Февруари 14, 2014 Сподели Публикувано Февруари 14, 2014 Е, комунягите му резнаха крилцата и на него. Закриха ГДБОП уж сливайки я с ДАНС и сега Явката най-вероятно прави кафе на някое шефче там. И не само кафе 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Февруари 14, 2014 Сподели Публикувано Февруари 14, 2014 Миналата седмица ДАНС взеха сървърите на alein.org . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Февруари 14, 2014 Сподели Публикувано Февруари 14, 2014 Техниката, на която беше тракера е конфискувана от (ДАНС) без да се даде обяснение поради каква причина. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 14, 2014 Сподели Публикувано Февруари 14, 2014 The torrent tracker are closed by Bulgarian State Agency for National Security Т'ва нещо, не ми звучи особенно грамотно на английски. Сигурно са горди. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Февруари 14, 2014 Сподели Публикувано Февруари 14, 2014 Отчитане на дейност... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Ноември 25, 2014 Сподели Публикувано Ноември 25, 2014 Някой да има някакви новини по въпроса - "Защо не се отваря zamunda.se или zelka.org"? От няколко дни т.нар. оригинална замунда не се отваря Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 25, 2014 Сподели Публикувано Ноември 25, 2014 Нет бачка, ясно е на кой шари Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Ноември 25, 2014 Сподели Публикувано Ноември 25, 2014 Много тъпо, защото в другия има именно това, което на мен ми харесва. Ползвам и двата, разбира се Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 25, 2014 Сподели Публикувано Ноември 25, 2014 Аз нет не ползвам. Мразя безпринципни боклуци. А, от няколко месеца и не свалям хич, имам си xbmc. И в двата са ме канили за ъплоудър, ама не ми е на сърце. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Ноември 25, 2014 Сподели Публикувано Ноември 25, 2014 Не съм наясно с "войната" между двата тракера, знам само това, което се пише тук - там. Определено, обаче, в зелка -та има много повече нови и интересни нещица за мен, а странното е, че всичко, което го има в net, в зелка -та го има също. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Ноември 25, 2014 Сподели Публикувано Ноември 25, 2014 Ми, гепи се на едро Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Ноември 29, 2014 Сподели Публикувано Ноември 29, 2014 С голямо облегчение мога да кажа, че моят любим български тракер отново е на разположение! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 30, 2014 Сподели Публикувано Ноември 30, 2014 Извинете ме за навярно тъпия въпрос, но за какво точно го ползвате тоя тракер? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 30, 2014 Сподели Публикувано Ноември 30, 2014 И мен за нявярно тъпия отговор,но ...за торенти 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 30, 2014 Сподели Публикувано Ноември 30, 2014 Т.е. все неща, които ги "няма" никъде другаде и това е "най-лесния" начин да се сдобиете с тях Ясно! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 30, 2014 Сподели Публикувано Ноември 30, 2014 Точно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Ноември 30, 2014 Сподели Публикувано Ноември 30, 2014 Мдаммм… има много тракери, повечето от които имат така да се каже "предимство", с предоставянето на определен вид релийзи, така е. Това, което е предимство на именно този тракер е, че в него се предоставят най-много и най-вече най-бързо релийзи, които са дублирани на български, а детето ми много се радва на тях. Според мен е и най-добрия по принцип от т.нат. български тракери, но това е субективно, разбира се 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.