Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

Проблеми с ъпдейти от App Store iPhone 4S, iOS 7.0.4


NeshtoNovo

Въпрос

Здравейте, търсих във форума, но не намерих тема, която да описва моя проблем и Ви моля за малко помощ. От няколко дена не мога да ъпдейтвам приложенията си, нито да свалям нови, имам два акаунта във App Store на iPad-a ми си работят и двата, свалям приложенията, които ми трябват и няма приблеми, но на телефона не става, не ми изписва нищо, започва да зарежда, да се върти колелцето срещу апликацията и до там в момента нямам компютър под ръка и не мога да правя рестор. Телефона е без сим карта, заключен към Глобул, 16 GB white 4s, iOS 7.0.4 Операционната система съм я ъпдейтвал от settings. Пада е единичката, 64Gb 3G wifi.

Благодаря предварително!

Забравих да добавя (ако е важно де) телефона никога не е бил джейлван

Редактирано от NeshtoNovo
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

9 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Пробвах хиляд пъти и с хадр рестарт пробвах, надявам се да не се наложи да чакам до следващата актуализация :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Имаш ли свободно място в телефона? Не си сложил рестрикция от настройките нали. Рестор може да си направиш и от телефона, не мисля, че за този проблем ще ти трябва рестор от компютър.

Изтрий някое приложение, което не се ъпдейтва и го свали отново за проба.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Сега ще пробвам, място имам доста, имам 10 които не се ъпдейтват ще почна едно по едно от най-долното в списъка :D

Махнах ги всичките и пак същата работа, сега няма какво да ъпдейтвам :D , но пък не мога да свалям от стора, луда работа за първи път виждам нещо такова, между другото преди да стане това, трябваше по няколко пъти да натискам бутона за сваляне в магазина им, а сега изобщо нищо не ми изписва, дори не тръгва да зарежда горе в статус бара не се върти колелцето.... Между другото дори не ми иска паролата. Оф ако не бях влюбен в операционната система да съм ги оставил вече тези ябълки, все някакви проблеми, все нещо необяснимо или трудно за фикс се случва....

Редактирано от NeshtoNovo
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Влез в Settings и от там излез от всички акаунти включително iCloud. Случвало ми се е да се бъгне стора, но на iPad и се оправи с ръчкане.

От кои държави са ти акаунтите? AppStore сменил ли си е държавата? Ако се логваш от Settings/AppStore задължително поне при мен си слага държавата на акаунта, но от друго място понякога се бъгва, казвам само.

В краен случай потърси SIM карта и опитай с нея + хард ресет от телефона, като го изтриеш целият, направи си бекъп предварително на важните неща и пусни телефона, като нов.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Когато имам достъп до компютър ще го направя и ше пиша

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Излез си от акаунта. Влез с друг акаунт. Пробвай да изтеглиш приложение (ново). Какво се случи? Рестартирай. Излез и си влез със собствения акаунт. Смятам, че вече няма да има проблем

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Вече имам три акаунта :D Излязох от моя от settings, после направих хард рест. След като телефона се включи влязох в стора и без да влизам в никой от акаунтите си се опитах да сваля приложение ( би трябвало системата да ме подкани, да се логна) , но не! Вместо това колелцето срещу приложението почна да си се врътка и да ме дразни..... Трябва да го ресетна, убеден съм вече, картата си на Глобул поне я намерих, ще мога да го отключа, не знам дали с ресет от тела ще стане, а ако не се оправи няма да имам музика на телефончето докато не си оправя тъпия лаптоп.... Тази година ще си взема и един Мак..... Дано при тях да няма толкова проблеми с ОС..... Ако е като при iOS направо от сега да се отказвам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...