Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Макс Телеком обяви търговския старт на първата 4G LTE мрежа


algor

Recommended Posts

Макс Телеком обяви търговския старт на първата 4G LTE мрежа в България

20.05.2014г.

Max_new_logo.png

Телекомуникационният оператор Макс Телеком стартира днес официално търговската си 4G LTE мрежа в България. Първата търговски достъпна публична 4G LTE мрежа за мобилен интернет достъп у нас става факт в съответствие с плановете, представени от компанията по-рано тази година за търговски старт през първото полугодие на 2014 г.

Първата високоскоростна 4G LTE услуга на Макс ще бъде предлагана в ексклузивно партньорство с партньорите на Apple за Българияи достъпна само чрез сим карта, предоставена от Макс Телеком. Всички потребители, които закупят Cellular Apple iPad от 20 май до 30 юни, ще получат безплатно 4G LTE достъп с валидностдо 30 септември тази година. Услугата се предлага в магазините на Макс Телеком и чрез партньорите на Apple в София, Русе, Стара Загора, Сливен и Банско. За да направят предложението още по-неустоимо, партньорите на Apple iStyle, Технополис и Техномаркет ще предложат допълнителна отстъпка от 12% от цената на iPad Air Cellular 16 GB (редовна цена в магазините - 1199 лв.), който сега ще бъде предлаган на нова, промоционална цена от 1049 лв.

Макс има предложение и за тези, които вече притежават 4G LTE съвместим таблет, да се възползват от високоскоростния мобилен интернет „4G 4U“. Тези клиенти ще получат неограничен 4G LTE трафик до края на септември, ако закупят стартов пакет на еднократна цена от 10 лв. Конкурентни ценови пакети за абонамент ще им бъдат предложени, след изтичане на този тестови период. „Щастливи сме да обявим началото на този нов етап в нашата дейност. Положихме много големи усилия да превърнем в реалност тази наша мечта и това не би било възможно без усилията на всички наши служители и партньори. Българският пазар е добре развит и вярваме, че е готов да премине на следващото ниво на технологично развитие“ - каза изпълнителният директор на Макс Питър Ковел.

Започваме с много актрактивни предложения за потребителите на Apple и 4G съвместими таблети, защото бихме искали те да бъдат първите, тестващи нашите нови услуги и да демонстрираме колко добре могат да вървят заедно технологиите от висок клас. Вярваме, че 4G LTE мобилната интернет услуга е най-подходяща за таблетите от най-висок клас. Скоро на пазара ще има още оферти от нас за повече устройства и повече продукти“ – добави г-н Ковел.

От средата на миналата година, Макс Телеком работи много активно за разработването на една нова пазарна ниша, отличаваща се от настоящите фиксиран и мобилни интернет услуги. Това наложи пълна промяна в модела на управление, което рефлектира върху имиджа на компанията и взаимоотношенията с клиентите. Компанията се ребрандира под името Макс и ще присъства на българския пазар с нова визуална идентичност. Новият корпоративен образ включва промяна в името, ново лого, цветове, подмяна на брандинга на търговската мрежа, по-лесен и функционален уебсайт.

http://91.191.212.88...eja-v-bylgarija

Доживяхме поне да се доближим до нормалните потребители по света, макар да е ясно, че никога няма да ги настигнем.

Интересни промоции има по случай стартиране мрежата им - разгледайте в сайта и особено хората с 4G таблети и телефони. :smile:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам за вас, но аз ще взема една карта за 10лв, въпреки че таблета ми дори не е cellular :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

а дали ще стане картата за iPhone5

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За водене на разговори не , за интернет ..да.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, ама не. Днес ми се обади една кака и каза, че не ставали за iPhone, само за iPad. Няколко пъти я питах дали е сигурна, защото просто не звучи нормално това, но беше убедена. Или поне така са я инструктирали да казва. Ставали само за iPad и други таблети. За всеки случай ще взема да питам в някой техен офис.

Ако някой междувременно се сдобие с такава карта, моля да провери дали работи на iPhone.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като ги знам какви са "скъпчии" макс телеком, представям си какви ще са им тарифите на есен...

Ще си чакам от Глобул ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло покритието е доста по-добро от предходната им мрежа, но има още какво да се желае, не е идеално... знаем, че е в процес на изграждане.

А за скоростите всеки да си прецени сам:

za6ezudy.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...