Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Глобул вече е Теленор, пуска iPhone 6


gorgior
 Сподели

Recommended Posts

Глобул вече официално е Теленор България. Компанията ше използва новото си име и бранд, а уебсайтът вече ще е www.telenor.bg. Услугата MyGlobul пък става MyTelenor. Клиентите обаче няма да се налага да сменят нито сим картите си, нито номерата си, нито да преподписват договорите си, увери изпълнителният директор на компанията Стайн Ерик Велан.

Юридическото название на компанията е променено на „Теленор България“ ЕАД и отразява промяната в собствеността ѝ, след като международната телекомуникационна компания Теленор Груп придоби GLOBUL за 717 милиона евро през август 2013 г. Компанията ще оперира на българския пазар под търговската марка Теленор.

Логото, цветовата схема и корпоративната идентичност на Теленор Груп ще бъдат включени в дизайна на всички продукти и услуги на Теленор България, на уебсайта на оператора и мобилния портал, както и във всички 250 магазина на компанията в страната, които ще бъдат обновени в близките месеци.

Велан обяви още до дни Теленор да пусне в продажба новия iPhone 6 и iPhone 6 plus на значително по-ниски цени от тези, на които в момента у нас се предлага смартфон, тъй като Теленор е изключителен представител на Apple за iPhone в България.

От днес компанията предлага на абонатите си и нови тарифни планове „Теленор Резерв”. Те включват, след изчерпването на включени по тарифа, допълнителни между 100 и 2000 резервни минути за разговор и между 200 и 10 000 МВ мобилен трафик според абонаментния план. Таксите започват от 13,99 лева на месец до 99,99 лева на месец, като тарифните планове са 7 разновидности.

telenor3.jpg

Резервът ще се активира автоматично след изчерпване на месечния пакет за потребление на абоната и е на разположение на всеки потребител на плановете Теленор Резерв, без допълнително заплащане. Валиден е за целия срок на договора – 1 или 2 години, и след изчерпване може да бъде презареден.

Статията е от http://economic.bg

  • Харесвам 4
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако много те обърква - ще я делна няма проблем!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някъде прочетох, че на 05.11 щели да са цените на сайта им. Дето още не работи. Айде да ги казват, че да ги видим колко "изгодни" ще са..!

Едит: За айфон говоря :)

Пишман плановете ги видяхме.

Редактирано от newabv
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
 Сподели

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...