Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple подготвя два подобни на iPhone 7 модела и един изцяло нов iPhone 8


dessyteneva

Recommended Posts

iphone-8-concept.jpg

Китайската социална мрежа Weibo не веднъж е ставала източник на слухове за бъдещите модели iPhone и сега там отново се появи любопитна информация за iPhone 8.

Потребител с никнейм cnBeta твърди, че в изтекли документи на компанията се споменават три модела за следващата година - D20, D21 и D22. Като според него първите два ще представляват скучен ъпгрейд на текущите iPhone 7 и iPhone 7 Plus и ще носят имената iPhone 7s и iPhone 7s Plus, като единственото интересно при тях ще е, че цената им ще падне. Това е нещо, което компанията не е правила до сега, но може би целта й е да спечели по-голям пазарен дял. По този начин iPhone 7 Plus ще се окаже по-скъп от iPhone 7s.

По-интересен и моделът D22, който носи кодовото име Ferarri и ще притежава всички спрягани до сега във връзка с iPhone 8 характеристики - съвсем нов дизайн, стъклен корпус, AMOLED дисплей, покриващ целия преден панел, хоум бутон с Touch ID  сензор, вграден под екрана и възможност за безжично зареждане.

В изтеклите документи се споменават и още някои любопитни подробности, а именно нов дизайн на основната платка, която ще бъде разделена на две части, свързани с гъвкав кабел, като на едната ще е разположен процесорът А11 и NAND Flash паметта, а на другата - останалите чипове, като този за WiFi и за мобилната връзка. При местоположението на SIM картата също ще има проямна, като компанията може би ще я постави по ниско в долната част на телефона, за да освободи място за останалите компоненти.

Всичко това разбира се са само слухове, които трябва да приемем с известно недоверие, но практиката през последните години доказва, че голяма част от тях всъщност се оказват истина. Какви изненади е приготвила Apple за верните си фенове в действителност, ще разберем едва следващия септември.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...