Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple ще използва 5,8 инчови AMOLED дисплеи на Samsung


dessyteneva

Recommended Posts

iPhone.jpg

Слуховете за бъдещия iPhone 8 не стихват, въпреки че до премиерата му остава още много време. Вчера Digitimes излезе с нова информация, позоваваща се на данни от източници по веригата за доставки на компоненти на компанията. Според тях, Apple е поръчала 5,8 инчови AMOLED панели от своя основен конкурент на пазара - Samsung. В доклада се споменават и другите два модела iPhone, за които се предполага, че ще носят названието 7s и ще бъдат с добре познатите ни 4,7 и 5,5 инчови LCD дисплеи.

Изданието акцентира върху факта, че AMOLED технологията все още не позволява производство в големи количества и именно това е причината Apple да я вложи само в един от бъдещите си смартфони, а същинското преминаване към OLED дисплеи ще стане в следващите две години, както преди време предположи и анализаторът Минг-Чи Куо.

Според вътрешните източници, производството на 5,8 инчовия модел ще започне през март 2017 година в малки обеми, като ще се увеличи през май и юни, но всъщност интересна е самата информация за размера на дисплея, тъй като до момента той не беше споменаван в предположенията за iPhone 8. Реално това увеличение от 0,3 инча, би могло да се дължи на дисплея от край до край, като корпусът на устройството може да остане с непроменени габарити, подобно на iPhone 7 Plus.

За съжаление в този доклад не се споменава нищо за 5 инчовия модел, за който научихме преди няколко дни и за който се предполага, че ще притежава двойна камера, разположена вертикално, вместо хоризонтално. Така, ако сметнем грубо и ако се доверим на слуховете, можем да преброим не три, а четири нови модела, което звучи някак невероятно, като се има предвид навиците на компанията. Разбира се това са само спекулации, а и е възможно Apple да експериментира с различни варианти, от които в последствие да избере тези, които смята за най-сполучливи. Ще се наложи да изчакаме до следващия септември, за да разберем кое от всички тези предположения, ще се окаже вярно и с какво ще ни изненада гиганта, по случай десетия рожден ден на своя емблематичен смартфон.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...