Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Samsung отново взима "на заем" идея от Apple


dessyteneva

Recommended Posts

apple-airpods.jpg

Не веднъж сме ставали свидетели на това, как Samsung се "вдъхновява" от идеите на своя основен конкурент на пазара, в лицето на Apple. Сега неназовани източници, цитирани от SamMobile твърдят, че корейския гигант ще представи нови безжични слушалки, заедно със своя флагман Galaxy S8. Звучи ли ви познато?

Въпреки, че се присмя на решението на Apple да се отърве от традиционния 3,5 мм жак за слушалки, според упоритите слухове в интернет пространството, Samsung се готви да направи същото със своя бъдещ флагман и това ще принуди потребителите да използват слушалки с USB-C накрайник, или безжични такива, което логично води до следващата крачка - компанията да им предостави нов модел, наследник на Gear IconX. Фактът, че тя вече има свои безжичен модел, може би до някъде опровергава впечатлението, че Samsung отново копира Apple, но все пак то остава доста натрапчиво.

Както и при слуховете за AirPods, все още не се знае дали безжичните слушалки на корейците ще се продават отделно, или ще бъдат предоставени в комплекта на Galaxy S8, но това само засилва чувството за дежавю. Щеше да бъде прекалено хубаво, ако Samsung поне веднъж ни беше изненадал със собствено решение, вместо да копира тези на Apple, нали?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Чудя се , това сектантството болест ли е ?!


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тотална безпомощност + грам безидейност + нулево новаторство + copy/paste = гнусмаС

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Деси, ах колко е субективна тая статия. Помня в Андорид форумите как хвалеше Galaxy S2. Честно казано Самусунг или Гнусмас са наистина кофти продукти, направени от корейска рециклирана гума, пластмаса и стъкло. А Андоид е правена в час по трудово. Определено.

Но гледам, че и iOS е започнала заприличва на нещо много кофти. Пускат се бети след бети...най-великата марка в света използва своите user-и за бета тестери? :D Или онази глупост с трите безплатни месеца в Apple Music, но само вкарай payment иструмент. Spotify разбива Apple Music отвсякъде

Но Епъл не са нещо толкова уникално, както ги описвате. Нито Стив Джобс (Бог да го прости) или някои друг велик "преоткривател". Или пък Марк Зукембърг или както се казваше. Всичко е една измамна машна за правене на пари.

Дано тези две прехвалени компании през 2017 дадат път на други компании, които имат нужда от изява. Самсунг и Епъл се изчерпаха. iOS и Android се изчепаха също. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...