Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple отрече слуховете, че ще пусне официална програма за замяна на батерията на iPhone 6


dessyteneva

Recommended Posts

iphone 6.jpg

Вчера сутринта се появиха слухове, че Apple ще пусне официална праграма за замяна на батерията на iPhone 6, подобно на тази, която вече съществува за ограничен брой iPhone 6s, произведени през септември – октомври 2015 година. Източникът им беше японският блог Mac Otakara, който често публикува непотвърдени доклади, свързани с работата на компанията.

Проучване на AppleInsider, което обхваща 40 магазина на Apple в САЩ, не успя да открие никаква информация, свързана с предстоящите намерения на гиганта, да разшири обхвата на съществуващата програма, а след множеството публикации и коментари в интернет, се намеси и корпоративен източник, който отрече слуховете:

Цитат

„ Ние постоянно правим преценка на статистическите услуги. Няма планове или основания за включване на iPhone 6 в програмата за замяна на батерията в този момент.“

Както знаете в края на миналата година, след като организацията за защита на потребителите в Китай направи запитване, във връзка с множество случаи на самоизключване при произволен процент на заряд на батерията, Apple пусна официална програма за замяна на батерияите на iPhone 6s, като посочи, че проблемът засяга много малко бройки, произдведени през периода септември – октомври 2015 година.

iPhone 6 вече е модел на три години, което означава, че потребителите, които са го закупили веднага след премиерата му, вероятно започват да усещат намаляването на капацитета на своите батерии, но това явно не е причина компанията да включи модела в своята безплатна програма, а просто едно съвсем нормално износване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...