Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Fire Emblem Heroes донесе близо 3 милиона долара само през първия ден след премиерата си


dessyteneva

Recommended Posts

Fire-Emblem-Heroes.thumb.jpg.6e4b958d042858f31dad81e8f9af1681.jpg

Третата игра на Nintendo, Fire Emblem Heroes излезе за iOS и Android в четвъртък и отбеляза едно солидно начало, както по отношение на броя сваляния, така и на вътрешни покупки в приложението, които според Sensor Tower достигнаха 2.9 милиона долара само за първия ден.

Компанията твърди, че това е доста под приходите от Super Mario Run, която донесе на своите създатели 8.4 милиона долара през първите 24 часа след премиерата си и на Pokemon GO, която от своя страна генерира 10.2 милиона за същия период.

Все пак трябва да се има предвид това, че Fire Emblem Heroes е доста по-малко известно заглавие за широката публика и 2.9 милиона долара в световен мащаб е един наистина добър резултат. За сравнение, Sensor Tower твърди, че Clash Royale е успяла да достигне едва 1.4 милиона долара в пръвите 24 часа след пускането и в магазина.

По отношение на броя изтегляния, новото заглавие на Nintendo достигна 2 милиона в първия си ден, което е почти толкова, колкото и Clash Royale, а хитовите Pokemon GO и Super Mario Run имаха съответно за същия период 4.2 и 6 милиона. Според Sensor Tower, повечето приходи и сваляния идват от родната страна на създателите на играта – Япония, тъй като тази поредица е изключително популярна там.

Fire Emblem Heroes е безплатна за игра с допълнителни покупки вътре в самото приложение и ще бъде интересно да видим как ще се представи тя с течение на времето, срещу Super Mario Run, която изисква 10 долара за отключване на пълното съдържание.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...