Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Топ анализатор прогнозира увеличаване на цената на iPhone 8


dessyteneva

Recommended Posts

iphone-8-concept.jpg.ebb6d052a3108375cdb5b48727559737.jpg

Безспорно iPhone 8 е един от най-очакваните смартфони тази година, а според слуховете заедно с него ще видим и още два модела – iPhone 7s и iPhone 7s Plus. Нов доклад потвърждава една от ключовите нови функции на тези телефони, а именно възможността за безжично зареждане, за която отдавна слушаме.

Анализаторът Минг-Чи Куо, който е известен с точните си предположения относно продуктите на Apple, твърди в своите бележки към инвеститорите, че и трите нови модела iPhone тази година, ще поддържат безжично зареждане.

Очаква се iPhone 8 да дойде със стъклен корпус и дизайн тип „сандвич“, което ще спомогне за въвеждането на новата функционалност, но ако и другите два смартфона трябва да разполагат с тази възможност, то явно ще имат подобен дизайн, вместо както се предполагаше до сега да останат с алуминиев Unibody корпус, познат ни от предните модели. Има и една друга възможност и тя е компанията да обърне специално винмание на логото на гърба на телефоните, което би могло да е от материал, подходящ за целта.

Куо твърди също така, че безжичното зареждане произвежда повече топлина и по тази причина Apple ще трябва да добави още един графитен слой за защита на 3D Touch от по-високата температура. Това ще оскъпи допълнително производството на модула с между 30 и 50% . Ако корпусите на телефоните са стъклени, те ще бъдат много по-ефективни при разсейване на топлината, което означава, че вътрешната температура ще може да нараства по-бързо, без това да бъде забелязано или да пречи по някакъв начин на потребителите.

В своя доклад анализаторът посочва, че iPhone 8 ще бъде първият модел на компанията с начална цена над 1000 долара, което е провокирано от множеството промени в дизайна и функционалността му и преминаването към OLED дисплей, но очаква другите два съпътстващи модела да са по-евтини, може би с цени подобни на текущите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...