Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Повече вградена памет за сметка на по-висока цена при iPhone 8


dessyteneva

Recommended Posts

58ad2d1008d6e_iPhone8.thumb.png.1b2a4654f99698aeaf5c510fcdda817a.png

Нов доклад на Trendforce сочи, че тазгодишният, десети юбилеен модел iPhone ще се предлага с 64 и 256 GB вградена памет. Това разбира се е много добра новина от гледна точка на това, че базовият модел ще предоставя два пъти повече памет, от колкото iPhone 7, но да не забравяме и другия ключов фактор при покупката - цената.

Както знаете, Apple оценява всяка следваща версия с 50 до 100 долара повече и в момента iPhone 7 32 GB се предлага за 649 долара, 128 GB за 749 долара, а 256 GB за 849 долара. Според множество прогнози, тазгодишният модел iPhone ще надхвърли психологическата граница от 1000 долара, поради множеството промени, които се очакват при него. OLED дисплей от край до край, стъклен корпус със стоманена рамка и възможност за безжично зареждане са сасмо част от тях, които съвсем естествено ще оскъпят производството, а от тами и крайната му цена.

Така тези потребители, които не използват много вътрешна памет и до сега можеха да си купят 32 GB вариант, като така спестяваха известна сума, вече ще трябва да се спрат на 64 GB версия.

Разбира се тази новина не е официално потвърдена от страна на компанията, но не трябва да забравяме, че именно Trendforce предсказа миналата година опциите за паметта на iPhone 7, което до известна степен ни дава основание да смятаме, че е възможно Apple да е избрала именно тези варианти за вградената памет на своя iPhone 8.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Слагаме чип за $5-10 отгоре, вдигаме цената с $100 чиста работа!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е проблема, че те искат 100 $ за повече памет. Проблема е, че потребителите ги плащат за да я получат. Готов съм да се обзаложа, че повече от половината от потребителите не я ползват дори ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е, те отчасти могат да се махнат тия приложения, но наистина на мен ми стигаха и 32GB, сега съм със 128, но просто защото така се получи, не съм го избирала аз. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз дълго бях с 16, до момента в който сега си взех 7-цата и тя е с 32. На нея имам 11 свободни, без да махам споменатите приложения. 16 вече са малко и затова новите започват от 32, ако следващите ще започнат от 64, то е ясно че след някоя година и 32-ката ще е малка, като ти изсипат 16 ГБ операционна система с ненужни приложения.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...