Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Какво и кога да очакваме по отношение на iPad Pro 2?


dessyteneva

Recommended Posts

58be4030dbb24_iPadPro2.png.aa282383a0ef53d199a3db61ec91238f.png

Очаква се тази година iPad Pro да получи ъпгрейд и това почти сигурно ще стане преди WWDC 2017, която ще се проведе в Сан Хосе през юни. Докато Apple по традиция е много потайна относно характеристиките на неговия наследник, слуховете ни дават известна представа за това което можем да очакваме:

Touch Bar

Тази година компанията ще оборудва с OLED дисплеи някои от продуктите си, в това число iPhone, iPad и Mac. Една от отличителните черти на MacBook Pro 2016 е именно Touch Bar и се очаква той да бъде интегриран и в таблетите, като това ще започне от iPad Pro 2. Подобна характеристика би позволила на потребителите бърз и лесен достъп до много функции, като например публикуване на новини в социалните медии.

Apple Pencil 2

Заедно с iPad Pro 2 най-вероятно ще видим и населедника на Apple Pencil, от който се очаква да притежава магнитна лента, позволяваща на потребителите да го прикачват към таблета и която може би ще служи и като док за зареждане, според някои слухове.

A10X Chipset и повече памет

iPad Pro 2 ще разполага с новия чипсет на компанията, който според изтекъл през октомври миналата година бенчмарк дава резултат 4236 при едноядрения и 6588 при многоядрения тест на Geekbench. В допълнение таблетът ще има 4 или 6 GB RAM и 64/128/256 GB памет за съхранение.

12 мегапикселова задна камера

12 мегапикселова задна и 5 мегапикселова предна камера приписват слуховете на новото поколение iPad Pro, което е голям ъпгрейд спрямо предшественика му, а в допълнение се очаква компанията да предостави възможност и за заснемане на живи снимки и 4К видео.

True Tone Display

12.9 инчовият iPad Pro 2 най-вероятно ще дойде с True Tone Display и функцията, която регулира автоматично цвета и яркостта, в зависимост от околната среда, каквато има в момента 9.7 инчовия модел.

Очаква се устройството да бъде представено този месец, или най-късно през април, акто 12.9 инчовата му версия може би ще стартира с цена от 799 долара, а 9.7 инчовия модел ще струва 599 долара.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...