Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Какво гласят слуховете за 12 инчовия MacBook 2017?


dessyteneva

Recommended Posts

macbook.jpg.9f104ccfb802a702290ed8c54b280b1a.jpg

12 инчовият MacBook безспорно е едно от най-популярните устройства, създавани от Apple някога. Снабден с процесор Intel M, един единствен USB Type-C порт и изключително плитка клавиатура, той не е машина за всеки. В сравнение с MacBook Air, който може да се похвали с Intel Core-I процесор, разнообразие от портове и класическа клавиатура, 12 инчовият MacBook първоначално изглеждаше като неуспешен експеримент, но тази година за него се очакват забележителни подобрения, които ще му помогнат да открадне част от лоялните фенове на MacBook Air.

В свой доклад MacWorld посочва, че дизайнът на 12 инчовия MacBook 2017 ще включва същата рамка, като предишните две поколения и нова цветова опция, но истинските подобрения ще са предимно във вътрешните компоненти на машината. Нов порцесор, повече RAM и по-дълъг живот на батерията са само част от тях. Спекулира се, че той ще разполага със седмо поколение Kaby Lake процесор, което ще го позиционира доста по-високо спрямо неговите предшественици. Слуховете сочат, че MacBook 2017 ще бъде обновен с 16 GB оперативна памет, която ще подобри мултитаскинга и ще увеличи значително скоростта на работа на самото устройство. Според други източници, новият MacBook ще предлага и LTE свързаност, което ще го направи още по-привлекателен за потребителите.

Що се отнася до клавиатурата, която раздели потребителите на два лагера, можем да кажем само, че според спекулациите, новото поколение 12 инчов MacBook ще има Force Touch клавиатура, за която се знае изключително малко.

Не на последно място трябва да споменем и информацията, че се очаква цената на новата машина да е по-ниска, което отчасти се дължи на възможността MacBook Air да бъде пенсиониран, а неговото място в тази ценова група да застане именно новия 12 инчов MacBook 2017, който да се погрижи за ежедневните нужди на обикновения потребител. Датата на премиерата му все още не е известна, но според редица слухове машината ще дебютира през втората половина на годината, което звучи доста правдоподобно, след като анализаторът Минг-Чи Куо прогнозира, че тя ще влезе в серийно производство през второто тримесечие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...