Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Всички слухове за Apple Watch 3 на едно място


dessyteneva

Recommended Posts

apple_watch.jpg.ffffb1686ac951ba21611677f822c41d.jpg

Apple Watch безспорно е един от успешните продукти на компанията, който успя да се наложи на пазара и съвсем естествено слуховете твърдят, че на път е неговия наследник.

Apple Watch 3 ще дойде с някои промени, както в технологията, така и в живота на батерията, а компанията може би ще му добави камера и интелигентни каишки, които ще съдържат в себе си различни сензори.

Според спекулациите третото поколение умни часовници на Apple ще притежава микро- LED дисплей, чийто размер ще си остане 1.65 инча, с резолюция 390х312 пиксела. Тази технология е насочена именно към малките, нискоенергийни устройства и предлага по-ниска консумация на батерията, в сравнение с конвенционалните LCD панели и по-голяма яркост.

Една упорита теория сочи, че към часовника ще бъдат добавени интелигентни каишки, което до някъде се потвърди от патент, подаден от компанията. Тези каишки ще са в състояние да показват нотификации и в тях може би ще бъдат вградени различни помощни сензори.

Третият интересен слух, свързан с Apple Watch 3 е добавянето на камера за селфита и FaceTime разговори, което би било наистина полезно решение, както и LTE модул, който ще му осигури по-голяма самостоятелност.

Един доклад на китайския Еconomic Daily News сочи, че тайванската компания Quanta, която произведе първото и второто поколение на часовника, отново ще си партнира с Apple. Позовавайки се на източници, запознати с плановете й, вестникът посочва, че основната задача на производителя е да подобри живота на батерията и отбелязва, че няма да има кой знае какви големи хардуерни промени в следващото му поколение.

Според най-новите изследвания на IDC, Apple е доставила 4.6 милиона часовници през четвъртото тримесечие на миналата година, а делът й в тази пазарна ниша е 13.6%. Това означава едни сравнително добри продажби, които ще бъдат подсилени от Apple Watch 3, чиято премиера се очаква през септември, заедно с десетия, юбилеен iPhone.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има известна вероятност да пипнат размера, изнасяйки част от сензорите в каишката, но според мен няма да е тази година, не знам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пази боже да увеличават размера! Водомери на ръката не искам да нося.
Кръгъл иначе никога няма да го направят, ако на това се надявате.
По-скоро нещо леко по дизайна може да пипнат.. Например curved display като на жалакситата и евентуалния айфон8. На часовник някак си повече ще му отива си мисля.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...