Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Поредният теч за iPhone 8 разкрива изненадващ дизайн и ново име


dessyteneva

Recommended Posts

58dde5f0133e2_iPhoneEdition.thumb.jpg.25fd0ed1a696cf99a39dbfec30ec4f37.jpg

Точно когато си мислехме, че вече знаем всичко за бъдещия десети, юбилеен модел iPhone и неговия революционен дизайн, един нов доклад преобръща представите ни изцяло.

Позовавайки се на източник „познаващ отвътре производствените мощности на Apple”, той твърди, че новият флагман на компанията няма да е това, което сме си представяли. Информацията идва от iDrop News и служител на Foxconn, който е говорил с изданието.. Най-голямата изненада е, че сензорът за пръстови отпечатъци, според този доклад, ще се намира на гърба на телефона, подобно на този на Galaxy S8. Това е в разрез със слуховете за интегрирането му под екрана, които бяха най-упорити до сега, въпреки че Samsung също се опита да направи това, но се отказа в последствие.

iDrop News твърди, че следващия модел iPhone няма да има стъклен корпус, а ще си остане с метален гръб, за да се гарантира по-голямата му издръжливост, а изображението на сайта показва двойна задна камера, която ще е ориентирана вертикално. Според информацията телефонът ще носи името iPhone Edition, което чуваме не за пръв път, и което вече е използвано от компанията за високия клас Apple Watch с цена 1249 долара. Може би това е и препратка към слуховете за базова цена от 1000 долара на десетия, юбилеен модел iPhone, която много източници посочват като възможна.

Както може би си спомняте, неотдавна стана въпрос, че компанията все още не се е спряла на финалния вариант по отношение на материалите за изработка на своя юбилеен модел и тества различни варианти и този доклад потвърждава това в известна степен, но дали Apple ще избере този не така атрактивен и иновативен дизайн в крайна сметка ще стане ясно едва през септември.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...