Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Вътрешни източници твърдят, че iPhone 8 ще закъснее, но ще притежава някои интересни нови функции


dessyteneva

Recommended Posts

iphone-8-concept-image.thumb.jpeg.6bbd9bee029ba0d6de89312a1d78165d.jpeg

След като три поредни години Apple предложи на феновете си почти идентичен дизайн на iPhone, те са в очакване на нещо наистина ново и най-вероятно ще го получат есента. Това е добрата новина, но лошата е, че източник с добра репутация в областта на предсказване на новите продукти на компанията потвърди, че iPhone 8 ще се забави на пазара. Всъщност тази седмица няколко различни източника излязоха с твърдението, че iPhone 7s и iPhone 7s Plus ще бъдат представени през септември, а изцяло обновения iPhone 8, може да се забави до октомври или дори ноември.

Анализаторът Брайън Уайт, който пре3 2012 година беше един от първите, съобщили за това, че Apple работи по iPad mini, е съгласен с тези слуховете  но твърди, че то ще е само няколко седмици, като се позовава на свои източници по веригата за доставка на компоненти, които са му съобщили и за някои интересни функции в този модел. Сред тях са новите възможности за използване на добавена реалност и 3D сензорът за разпознаване на лица и удостоверяване на плащания, чрез Apple Pay.

Цитат

“Моите източници смятат, че 3D технологията за сканиране на лица и OLED екрана ще се предлагат само с 5.8 инчовия iPhone 8” пише Уайт в бележките си до инвеститорите. „Въпреки това той ще се забави само няколко седмици, поради предизвикателствата около 3D технологията, но ще е на пазара навреме за празниците през декември. Източниците ми бяха толкова категорични по отношение на това забавяне, че сме длъжни да гледаме на него сериозно, но тъй като е едва април, може би има достатъчно време ситуацията да се промени“.

Анализаторът пише още, че потребителите ще имат възможността да поръчат iPhone 8, заедно с останалите два модела през септември, но наличности ще има едва няколко седмици по-късно, а почти половината от всички доставки ще бъдат именно от този модел. Докладът на Уайт идва след множество срещи с производители на LCD панели в Тайван, но той тактично пропуска да спомене имената на компаниите, тъй като най-вероятно поне част от тях са сред доставчиците на Apple.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...