Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Нова схема за дизайна на iPhone 8 сочи вертикална двойна камера и Touch ID на гърба на алуминиев корпус


dessyteneva

Recommended Posts

58f8598454ab8_iphone8.thumb.jpg.613b523329ba1619bbeba4ff2aa11af3.jpg

Както вече стана ясно, Apple най-вероятно още не се е спряла на финалния дизайн на своя десети, юбилеен модел iPhone. След като вчера станаха ясни някои схеми, за които се смята че принадлежат именно на iPhone 8, днес имаме още една.

В този рендер виждаме вертикално разположени двойна камера и отвор за сензора за Touch ID, на гърба на смартфона. Това най-вероятно е един от прототипите, които разработва компанията, в случай че не успее да се справи навреме с вграждането на сензора за пръстови отпечатъци под дисплея – нещо, което се случи и със Samsung и нейният нов флагман Galaxy S8.

Bloomberg отбелязва, че този прототип има проста конструкция с алуминиев гръб и малко по-големи размери, но всъщност все още не се знае дали именно този дизайн ще бъде пуснат в серийно производство. Доставчиците на компоненти до сега се бориха да произведат извити стъклени капаци, така че компанията може да заложи и на корпус с умерени извивки, както гласяха по-стари слухове. Прототъпът от схемата е с височина 149.5 мм и широчина 72.5 мм, което е сравнително голямо увеличение, спрямо размерите на текущия модел iPhone 7 и предполага може би по-голям размер на дисплея.

Докато вертикалната камера е вероятна възможност, то съвсем не е ясно какво ще се случи с Touch ID. Миналата седмица анализаторът Тимъти Аркъри заяви, че Apple е изправена пред проблем с техническото решение. Една от възможностите е, кръглият отвор на задния панел в схемата, да служи за безжично зареждане и избягване на смущенията от алуминиевия корпус, тъй като неотдавна Миг-Чи Куо предположи, че и трите тазгодишни модела iPhone, ще предложат тази опция. Страните на панела имат традиционните отвори за копчето за включване и изключване на звука, SIM картата, Lightning конектора, решетки за високоговорителите, но отново липсва традиционния 3.5 мм жак за слушалки, който беше премахнат от компанията още в iPhone 7 миналата година.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...