Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Масовото производство на iPhone 8 ще закъснее до октомври, ноември


dessyteneva

Recommended Posts

58fee5f806f1f_iPhone8.thumb.jpeg.ff9428a66617c6200f7c2118d05ba20a.jpeg

Вече няколко пъти ставаме свидетели на притеснителни твърдения за забавянето на iPhone 8, в сравнение с предходни годиин. Сега известният анализатор Минг-Чи Куо, се присъедини към тях, като обяви, че масовото производство на OLED модела iPhone, най-вероятно ще започне едва през октомври, или ноември, вместо през август.

Куо твърди, че причината за това се крие в трудностите при производството, тъй като новият модел включва някои основни компоненти, поръчани от Apple. Анализаторът очаква, че останалите два леко осъвременени модела 7s, ще се движат по график.

Подобно закъснение от няколко месеца несъмнено би навредило на продажбите на Apple през тази календарна година, тъй като потребителите ще искат да изчакат новото луксозно устройство. Това означава също така и, че компанията ще бъде изправена пред конкуренцията от страна на Android производителите по-дълго време, тъй като те пускат своите устройства през цялата година. В дългосрочен план обаче е малко вероятно гигантът да изгуби голяма част от своя пазарен дял, тъй като тези, които искат новия OLED модел iPhone, ще си го купят, макар и със закъсненеие.

Куо обвини за закъснението някой значителни хардуерни подобрения в iPhone 8, сред които OLED панела, новият A11 10nm чип, изцяло обновения дизайн и 3D Touch модул и 3D сензорната камера.

Вече сме чували за всички тези новости, но слуховете все още се колебаят по отношение на външния вид на iPhone 8, като всичко явно зависи от това, дали Apple ще успее да преодолее затрудненията около вгражждането на сензора за пръстови отпечатъци под дисплея навреме. Анализаторът очаква недостиг на OLED модела на пазара известно време след премиерата му, което означава, че все пак той ще дебютира заедно с останалите два модела, но най-вероятно ще е невъзможно да бъде закупен през посочения период. Куо прогнозира, че общите продажби на iPhone през втората половина на годината ще достигнат 110 милиона единици, като 80-90 милиона ще са именно от OLED варианта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...