Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple може би вече намалява поръчките за iPhone X


dessyteneva

Recommended Posts

iphone_x.jpg.6fc37fdee579639539e8c06c5358c5fb.jpg

Доставчици на Apple твърдят, че след като са се радвали на увеличение на поръчките за iPhone X през септември и октомври, сега те са намалени. Според някои източници по веригата за доставки, през октомври и ноември поръчките за десетия юбилеен модел iPhone постепенно намаляват и за първото тримесечие на следващата година ще са с 30% по-ниски от прогнозните. Това разбира се ще засегне приходите на доставчиците – Largan Precision очаква печалбите за декември да спаднат, докато производителят на шасито, Catcher Technology претърпя месечен спад от 10.4% още през ноември, а доставчикът на тъч панели General Interface Solution отбеляза 15.53% спад за същия период.

Въпреки всичко това се очаква доставките на iPhone като цяло за първото тримесечие все още да са по-високи отколкото през същия период на 2017 година.

Новината за това свиване на поръчките на Apple идва във време, когато доставчиците й имат редица производствени проблеми, засягащи десетия юбилеен модел. Според доклада на известния анализатор Минг-Чи Куо, Foxconn, в момента изпраща между 440 000 и 550 000 бройки на ден, т.е. значително повече от 50 000 – 100 000, които произвеждаше на месец до скоро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много са ми забавни такива заглавия с ‘може би’, ‘вероятно’, ‘би трябвало’. Нулева конкретност и точност, каквито трябва да притежават публикациите, без значение дали са поместени онлайн или в класическите медии.

Деси, това не е лично към теб. Ти си ги превела, а самият ‘журналист’, ака блогър не си е свършил работата.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не вярвам някой да разполага с точна информация за нещо, свързано с Apple, освен шефовете й, но те няма да седнат да дават интервюта дали са намалили или увеличили продукцията, или нещо подобно. Виждаш, че дори като обявяват продажбите казват "много добре" или "неочаквано добре" и до там, без цифри, или точни данни. Затова и статиите са написани по прогнози на анализатори, или слухове от тук там, журналистите, блогърите и прочие не са виновни, че не се дава точна информация, ако не пиша за слуховете и прогнозите, ще има новини два пъти в годината, или ако броим и новите версии на софтуера - плюс още няколко, това е положението. Като си чета стари статии обаче, откривам колко много неща са се сбъднали от прогнозите в последните няколко години, затова и продължавам да ги превеждам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...