Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Maps получи вътрешна навигация за 30 летища


dessyteneva

Recommended Posts

5a3b4076a9d70_applemaps.jpg.12e1e1f45db9b88466486f90da2b60b8.jpg

Apple Maps добави възможността за вътрешна навигация в 30 летища в цял свят. Въпреки, че те са предимно в американски градове, компанията е включила и някои ключови международни летища като Хонконг, Амстердам, Женева, две в Лондин и Берлин и няколко в Канада.

Актуализацията е голяма, тъй като изисква тясно сътрудничество с авиокомпаниите, самите летища и инспекторите в тях. Ако се питате как можете да разберете дали даден обект поддържа вътрешна навигация, то отговорът е, че ще видите думите „Look Inside” и при докосването им ще се покаже вътрешността на терминала.

Картата подчертава всеки изход и ключови дестинации като ресторанти, тоалетни и др. Ако докоснете иконата на ресторант, ще получите информация за него така, както това би се случило и извън летището. Можете да видите също името на терминала и номера на етажа, телефона, часовете и отзивите изтеглени от Yelp. При докосване на номера в горния десен ъгъл ще превключите между нивата на терминалите, а придвижването с два пръста предлага 3D изглед на пространството в дълбочина.

5a3b4087aa532_applemaps2.thumb.jpg.35073092d087b68e60ad2b30eebb12e7.jpg

Системата за триангулиране на закрито работи изключително добре, а разликата в местоположенията е в рамките на няколко метра. Apple постига това чрез използване на WiFi точки в самия терминал, но триангулацията е точна, независимо дали вие използвате WiFi или не.

Функцията ще бъде изключително полезна за онези, които планират да изкарат няколко часа на летището и се нуждаят от подробна информация, вместо да се лутат. Apple включва и данните за полет в други части на iOS, което допълнително улеснява нещата. Пълният списък на летищата, които се поддържат към момента, можете да намерите на сайта на компанията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...