Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Еди Кю говори за необходимостта от разнообразие в Apple


dessyteneva

Recommended Posts

eddy-cue-apple.thumb.jpg.5d348fbf19e2b1b4b50f624b133666b7.jpg

Преди няколко месеца Еди Кю посети университета Дюк, за да се срещне с научен сътрудник, но използва възможността да обсъди и въпроса какво може да се направи, за да се създадат за жените същите възможности, като за мъжете в технологичната област. Събитието се проведе на 29 септември, но си заслужава да се види, тъй като Кю разказва много истории от 29 годишната си работа в компанията, като например, че от тези всичките тези години е работил в продължение на една. Разбира се той поясни, че не смята това за работа, тъй като прави това, което обича.

Кю разказва още, че през тези 29 години е имал много различни кариери, защото винаги е търсил начин да опита нови неща. Когато започнал за пръв път, управлявал денонощен колцентър за няколко години, но твърди, че ролята му се развивала непрекъснато, тъй като бил готов да се учи. Другата тема, която Кю засяга е необходимостта от разнообразие в Apple, като тезата му е, че ако тя не е разнообразна компания, ще трябва да се бори когато става въпрос за въвеждане на продуктите й извън Силициевата долина:

Цитат

„Искаме да направим нещо по въпроса и да го направим така, че жените да имат една и съща възможност. Що се отнася до технологиите днес, Apple не е достатъчно разнообразна. Когато започнах работа в компанията, 70% от продажбите ни бяха в САЩ, а 30% бяха международни. Днес нещата стоят точно обратното, като най-големият ни пазар е Китай, тъй като там продаваме най-много iPhone и iPad. Така че светът е повече от едно място и можем да правим всичко в него, но това означава и, че трябва да го познаваме. Силициевата долина е балон. Всичко е техно, всеки има много пари, образователната система е добра, не виждате много проблеми и се опитвате да създавате продукти за останалата част от света, но е добре да сте малко по-разнообразни. Ако всичко, което виждате е това пред вас, ще имате проблеми и вашите продукти няма да са така добри“.

 

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...