Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Нови оригинални телевизионни предавания на Apple ще стартират от следващия месец март


dessyteneva

Recommended Posts

apple-tv1.jpg.1e9e9f3f31337dfb1bca036264ad2390.jpg

Apple прави собствени телевизионни предавания от доста време, но нов доклад твърди, че компанията работи върху най-малко 12 различни заглавия, които няма да бъдат пуснати преди март 2019 година.

Междувременно конкурнтите й Netflix, Amazon, Hulu и HBO планират нови премиери още тази година, като Netflix ще представи най-много оригинални продукти едновременно и е похарчила за целта 8 милиарда долара. Очевидно стратегията на Apple в това отношение е да запази „ярката, оптимистична идентичност на марката“, което означава, че няма да покаже проекти за тежки социални проблеми например. Всъщност компанията вече се раздели с Брайън Фулър, който трябваше да изпълнява ролята на изпълнителен пордцент на шоуто на Спилбърг „Amazing Stories” и това се случи защото Apple, Amblin Television и Universal Televizion определиха поредицата като твърде „черна“ и твърде скъпа. Месеци след напускането му, мястото все още е вакантно и е ясно, че гигантът не бърза да пусне телевизионни предавания, които хората няма да искат да гледат. Рийз Уидърспуун и Дженифър Анистън ще играят в сутрешно шоу за домакини, което въпреки че е закупено преди 4 месеца, все още няма сценарий, а първият проект ще пристигне скоро.

Apple очевидно няма да следва стратегията на Netflix за голям обем предавания, като ще наблегне на качеството, вместо на количеството. Гигантът има нужния буджет да се противопостави на конкуренцията и вече нае двама бивши ръководители на Sony, чиито имена се свързват с шоута като Breaking Bad – Зак Ван Ммбърг и Джейми Ерлихт, но колко конкурентна ще е услугата само с няколко предавания, които ще започнат от следващата година?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...