Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple твърди, че AirPods са „невероятно популярни“, а наличността им е ограничена


dessyteneva

Recommended Posts

airpods.jpg.7560da054214018d6cd7d7f308b40164.jpg

Изпълнителният директор на Apple, Тим Кук каза във вторник, че AirPods продължават да бъдат „невероятно популярни“ и „хит“ за компанията:

Цитат

„AirPods са невероятно популярни и ги виждаме на все повече и повече места – във фитнес зали и кафенета, където хората се наслаждават на музиката от Applе устройствата си“ сподели Кук след доклада за приходите. „Този продукт е неизбежен хит и ние работим усилено, за да отговорим на невероятното търсене“.

Всъщност Apple не разкрива продажбите на AirPods, като вместо това ги групира в своята категория „Други продукти“ при обявяване на печалбите, но има няколко причини, които ни карат да вярваме, че слушалките наистина са много популярни. Като начало, регистрираните приходи от 3.9 милиарда долара в тази категория през последното тримесечие, като самата компания заяви, че водещите продукти в нея са AirPods, Apple Watch, Apple TV и HomePod, които представляват над 90% от този ръст. Второ – Apple обяви, че единичните продажби на AirPod и Apple Watch са достигнали ново върхово ниво за четвъртото тримесечие, без да разкрива подробности. Трето - от както стартираха през декември 2016 година, слушалките рядко могат да се намерят в наличност в онлайн магазина на гиганта. Поръчките, направени днес, все още се изпълняват след седмица, което предполага, че Apple не може да се справи с увеличеното търсене или изпитва проблеми с масовото производство.

Анализатори наскоро прогнозираха, че доставките на AirPods могат да достигнат 30 милиона единици през 2018 година, докато Минг-Чи Куо беше прогнозирал преди 26-28 милиона. Apple планира да пусне кутийка за безжично зареждане, която ще се използва с подложката AirPower, а според слуховете, може би ще виидм и нови модели слушалки с функцията Hey Siri тази година и защита от вода през следващата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...