Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Нов доклад твърди, че iPhone SE 2 ще дебютира през септември


dessyteneva

Recommended Posts

olixar-iphone-se-screen-protector.thumb.jpg.814bcac8f302997457192f6993fd60d9.jpg

iPhone SE е един от хитовите модели на Apple, който без да отбелязва рекорди в продажбите, е любим на голяма група потребители, които предпочитат малкия размер. От първоначалния си старт през март 2016 година, слуховете за негов наследник не спират и докато първоначалните слухове предполагаха, че той ще дебютира през май, то един нов доклад съобщава, че това може би се отлага за есента.

Докладът на японския блог Macotakara се основава на информацията на производител на аксесоари, но разкрива и още някои забележителни факти. Най-интересният детайл е, че крайният дизайн на устройството все още не е уточнен, тъй като компанията работи върху няколко варианта – единият много подобен на сегашния модел, а другият приличащ по-скоро на iPhone X. Друг любопитен момент е предположението, че Apple ще увеличи размера на дисплея на iPhone SE 2 до 6 инча, което обаче изглежда съвсем невероятно, особено като имаме предвид това, че той е насочен към любителите на компактния формфактор. Всощност може би това е препратка към друг спряган за възможен модел – този с 6.1 инчов LCD екран, който се очаква да дебютира през септември, заедно с двата OLED варианта.

Интересното в този доклад е, че според него двата прототипа включват безрамков дисплей и Face ID. Въпреки, че вече сме виждали някои рендери на iPhone SE 2 с подобен екран, изглежда малко вероятно това да се случи, поради факта, че би повишило цената му, макар че е само въпрос на време, функцията да достигне до цялата гама устройства на компанията.

Поради спорните факти в доклада, най-вероятно трябва да го приемем с известно съмнение, но все пак всичко ще стане ясно на WWDC 2018, когато по принцип се очакваше появата на iPhone SE 2.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...