Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Новите планове AppleCare+ покриват кражба и загуба на устройството


dessyteneva

Recommended Posts

apple-iphone-xs.thumb.jpg.fef8e1e837c70cfbc368614f63f11747.jpg

AppleCare+, подобрената двугодишна гаранционна програма, която компанията предлага за iPhone и iPad, е един от най-добрите начини да защитите скъпите си устройства. В сравнение с плановете на застрахователите, тя често е по-евтина, но предлага услуги директно чрез Apple, вместо да се занимавате със застрахователни компании от трети страни, чиято основна цел е да правят пари.

Моделът AppleCare + традиционно е, че получавате две възможности за повреда по време на покритието, при условие, че в тези случаи можете да получите поправено, или заменено устройство за 150 или 200 долара, в зависимост от самото устройство и вида щета. При него обаче винаги е липсвала опцията при кражба, или загуба, която се добавя сега за ужас на операторите. Цената е 12.50 долара на месец, ако платите предварително, или 14.99 долара месечно. Тази възможност ще стане много популярна, тъй като се предоставя директно от Apple и не изисква седмици, или месеци, както се случва при застрахователните компании.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ерм... за кого 12.50/месец за едно единствено устройство е евтино? Вкъщи имаме 5 устройства - по 12.50 са $60 на месец само за тях. За сравнение, застраховката на апартамента, която освен пожари и кражби, покрива кражба/вандализъм на колелата ни + кражба на лични вещи (телефони, пари, документи) когато сме навън, струва $40/месец. И когато ни откраднаха колелото ни го изплатиха 3 дена след като получихме документа от полицията. Предполагам не навсякъде условията са същите, но AppleCare винаги ми се е струвала смислена само ако имаш склонност сам да си чупиш нещата или правиш далавери с ДДС и искаш все пак да имаш пълната гаранция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами, ако устройствата са по 1000 долара, както е напоследък и заплатите не са ала бг, си заслужава, винаги може да го изгубиш, или да те преджобят реално. Друг въпрос е, че аз не знам тук дали и как може да се сключи AppleCare.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То че може, може, мисълта ми беше, че когато става въпрос за повече от 1 устройство и притеснението ти е че ще ти го откраднат, нормалната застраховка излиза далеч по-изгодна от AppleCare. Иначе в България, не съм убеден дали може да се сключи AppleCare за телефон, но със сигурност може да си купиш за Мак онлайн.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...