Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

  • 0

iPhone 7 не звъни


yo_asakura

Въпрос

От вчера ми се появи един проблем. Имам iPhone 7. До сега всичко беше добре, но вчера на няколко пъти, някой ми звъни и екрана светва, но няма звук. Провеждам си разговора, затваряме и му казвам да ми звънне пак. Всичко нормално, има си звук. След това си оставям телефона, след час два, ново позвъняване и пак няма звук, само екрана светва. След разговора, тествам пак няколкоп пъти и няма проблеми. Значи не е хардуерен проблем, защото телефона има звук. Всички опции за звук са пуснати. Явно телефона си звъни, но като поседи без да го пипам по дълго време и няма звук при звънене. Рестартирах го, и след това няколко часа до вечерта нямах никакви проблеми. През нощта го заредих и сутринта го рестартирах пак (винаги си го рестартирам след зареждане) и днес при първото ми входящо позвъняване, пак няма звук. 2 минути след това пробвам, пак си има. Много е странно, само като е седял по дълго, няма звук. Някакви идеи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

6 отговора на този въпрос

Recommended Posts

  • 0

Ако не се оправи, това ми е следващия вариант, но викам първо да питам, ако е нещо, което се е срещало често. А и до сега не ми се е налагало да връщам заводски и не знам какво се губи, какво се запаметява, кои настройки ще се разместят и т.н. Предполагам най-добре е да направя backup към компа и след това да върна от там?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Най-добре ще е, да ресторнеш с компютър. Информацията ти се връща с последваща синхронизация с клауда, а бекъп-а забрави за да намалиш риска да си върнеш бъгчето(ако е софтуер). Ще си правиш нови настройки на ръка, но това не е болка. Подозирам(само подозирам), че проблемът е хардуерен, нищо, че после работи. Седмицата има особен аудио чип, който на всичко отгоре се слави с дефекти. Самият аз съм потърпевш, но адаша ми го оправи(Алексервиз).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Ами той още ми е в гаранция. Ако не се оправи след заводски го давам на ремонт от където съм го купил.

Преди да върна заводски, пробвах нещо друго. Смених мелодията на звънене и я върнах пак, също изключих и включих пак блутуута и от тогава няколко часа не е имало проблем. Ще видя как е до утре. Логиката за мелодията я видях в един сайт, че подобен проблем е изчезнал след смяна на рингтона. А това с блутуута малко ме съмнява, но ако е доловило на някой слушалките, може да си мисли, че има вързано нещо към него. Знам, че попринцип не работят така нещата, но бъгове всякакви. Ще изчакам и ще видя. Ако се сетите нещо друго, пишете. Аз заводските и ремонта си ги знам като слдващи стъпки, ако не се оправи.

 

п.п. Забравих да спомена, когато няма звук няма и вибрация. За това си мисля, че е бъг, защото ако е хардуер, няма и двете по едно и също време да прекъсват.

Редактирано от yo_asakura
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Да не си пуснал "do not disturb" режим?


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 0

Никак не е трудно, като изчезне звука, да увеличиш/намалиш с бутоните и да видиш дали не е на слушалки/блутуут ... а също и да си позчистиш порта .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...