Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Какво очакваме от трите нови модела iPhone тази есен?


dessyteneva

Recommended Posts

2019-iphone-rumors.thumb.jpg.fb98d00303bfb295387b55844fcfcf08.jpg

Както всяка година, едни от най-обсъжданите нови модели смартфони са тези на Apple, които очакваме да дебютират през септември. Очаква се гигантът да пусне три нови модела iPhone тази есен, а една от най-забележителните промени в тях разбира се ще е тройната камера. Другите потенциални промени включват възможността за използване на смартфона като подложка за безжично зареждане на други устройства и т.нар. Frosted-glass дизайн на стъклото.

Всъщност вече стана ясно, че гигантът се бори със спада в продажбите на iPhone, въпреки че другите продукти и услуги отбелязват ръст. Подобно на предходната година и тази есен се очаква да видим три нови модела iPhone, сочат слуховете. Поне един, или два от тях обаче, вече ще имат тройна система на задната камера. Тази опция със сигурност ще бъде предложена от наследника на iPhone Xs Max, а може би и от по-малкия модел от по-високия ценови клас. Третият обектив ще позволи по-голямо зрително поле при снимане и по-голямо увеличение. Що се отнася до размерите на дисплеите, можем да очакваме, че те ще се запазят същите, като на предходните модели, като е възможно компанията вече да използва OLED панели и за трите си устройства. Системата за лицево разпознаване също ще получи актуализация тази година, за да се намали въздействието на “невидимите светлини” с околната среда. Усъвършенстването на 3D камепата ще позволи и по-добро представяне в реално време, а технологията може да се появи и в iPad.

Според докладите, новите iPhone ще бъдат снабдени със същото 5W зарядно, въпреки че бързото зареждане вече се превръща в стандарт за Android конкуренцията. Собствениците на iPhone обаче, ще трябва да си купят отделно 18W зарядно, ако искат да се възползват от възможността.

Що се отнася до функцията за зареждане на други устройства от самия iPhone, според анализатора Минг-Чи Куо, трите нови модела ще включват поддръжка на двустранно зареждане, подобно на това на Samsung Galaxy S10. Малко вероятно е тази година можем да станем свидетели и на друга промяна, свързана със зареждането, въпреки че компанията тества някои версии, които поддържат USB-C, но според анализатора, трите нови модела iPhone отново ще бъдат съвместими с Lightning стандарта.

Накрая трябва да се спрем и на дизайна, който няма да е много по-различен от този на предходните модели, тъй като основни промени с предвиждат за следващата година, когато ще видим и 5G модел iPhone. Освен това се очакват обичайните подобрения в процесора и батерията, както и добавянето на ultrawide-band компонент, който ще позволи по-добро вътрешно позициониране и навигация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...