gorgior Публикувано Юни 25, 2019 Сподели Публикувано Юни 25, 2019 (редактирано) 24 Юни 2010 година: в този ден Apple пусна в продажба iPhone 4, който Стив Джобс сам представи по-рано на Световната конференция на разработчиците Apple. През първата седмица компанията продава 1,7 млн устройства, и това става главен триумф за Apple. Това е последния iPhone, пуснат в живота на Стив Джобс. По отношение на новостите, iPhone 4 имаше обновена 5-мегапикселова камера със светодиодна светкавица, предна камера VGA на Retina екран, функция FaceTime и беше с 24% по-тънък от неговия предшественик. Antennagate и други проблеми Макар устройството да беше достатъчно добро, за съжаление много потребители го запомниха с печално известния «Antennagate». Някой потребители съобщаваха за пропуснати и прекъснати повиквания, което още повече нажежаваше ситуацията около проблемите с антената. Този първи крупен проблем в историята на iPhone доведе до там, че Стив Джобс прекрати отпуската си, за да даде пресс-конференция по този въпрос. С енергоспестяващия дисплей Retina първо поколение също имаше проблеми, предизвикани от периодично изключване на телефона. Apple се опита да компенсира този недостатък увеличавайки оперативната памет(до 512 МБ), подобрявайки процесора (A4) и увеличавайки периода на автономна работа. След година излезе iPhone 4S . Източник: applespbevent.ru Редактирано Юни 25, 2019 от gorgior 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юни 25, 2019 Сподели Публикувано Юни 25, 2019 За мен това си остава най-иновативният и емблематичен айфон. Каквото и да си говорим, дисплеят е едното нещо, което виждаме постоянно, когато ползваме смартфон, а ретината беше просто егати кефа след години наред дзверене в пикселизирани недоразумения. И дизайнът разбира се, остава иконов и досега. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Юни 25, 2019 Автор Сподели Публикувано Юни 25, 2019 А батерията как държеше - не е истина! ??? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 25, 2019 Сподели Публикувано Юни 25, 2019 iPhone 4 за мен е олицетворение на две неща: 1. Стремежа на чичко към съвършенство - най-производителният на параза процесор, с най-ниска консумация и най-съвършеният дисплей. Всичко това, пакетирано в най-добрата ОС и разумна за пазара цена. Не, като днес. 2. Наглостта на Стив Джобс да набута продукт от стъкло(!!!) и стомана в ера, в която всичко беше от евтинджос ABS или PC в най-добрия случай. Само заради двете подробности му прощавам за всички бъгове на "четворката". Това е икона на технологията за своята ера. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Юни 26, 2019 Сподели Публикувано Юни 26, 2019 Аз започнах от 4-ката, като пропуснах първите три, защото ми грознееха. Сега пропуснах XS-а и ако тая и следващата година пропусна пак, може би това ще означава, че се оттеглям... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Юни 26, 2019 Сподели Публикувано Юни 26, 2019 Помня Aveliky като ми го показа...направо си беше извънземно! Няколко дена не спах докато не пристигна и моята 4-ка 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Panov Публикувано Юни 27, 2019 Сподели Публикувано Юни 27, 2019 Още си го пазя Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.