gorgior Публикувано Август 23, 2019 Сподели Публикувано Август 23, 2019 Apple публикува официално ръководство за грижа за титаниевата Apple Card. Според документа картата не трябва да се носи в дънки или кожени чанти без подплата, тъй като тези материали могат да оцветят Apple Card. Също така компанията не препоръчва да държите картата в отделение с други карти или чужди предмети - това може да доведе до драскотини по титановата повърхност. Препоръчва се почистване на Apple Card с кърпа от микрофибър, навлажнена с изопропилов алкохол. Титаниевата Apple Card превъзхожда обикновените пластмасови кредитни карти по дълготрайност, но отстъпва по време на износване при ежедневна употреба. Източник: Apple Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Август 23, 2019 Сподели Публикувано Август 23, 2019 А да си наемем някой който да я носи с ръкавички не искат ли... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
germana Публикувано Август 23, 2019 Сподели Публикувано Август 23, 2019 На нас няма да ни се наложи, спокойно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Август 23, 2019 Сподели Публикувано Август 23, 2019 Да бе, добре че за България ще я пуснат 2100-та година. Деба и дебилите, умрал им някой за глупавата карта. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Август 23, 2019 Сподели Публикувано Август 23, 2019 Ами няма как да я пуснат тук, защото Goldman Sachs не оперира в България, а кредитната карта реално е тяхна, брандирана с Apple, ако някоя от нашите заспали дълбок зимен сън банки имаше инициатива, можеше и тук да има подобно нещо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Август 23, 2019 Автор Сподели Публикувано Август 23, 2019 Деси, пак нещо не си разбрала. Apple Card е търговска марка на Епъл, т.е. картата е тяхна. Goldman Sachs е партньор на Apple за Америка. За Европа и Канада Apple води преговори с други банки. Нашите банки заспали или будни, пасивни или инициативни скоро няма да бъдат в този отбор. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Август 23, 2019 Сподели Публикувано Август 23, 2019 Ами аз какво казах, няма банка у нас, която да поеме инициативата и да, търговската марка е на Apple, но финансирането е от банката. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Август 23, 2019 Сподели Публикувано Август 23, 2019 Какви са ползите от тая карта, знае ли някой? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Август 23, 2019 Автор Сподели Публикувано Август 23, 2019 За нас или за Епъл? ? Мен лично, кредитните карти никога не са ме блазили. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Август 23, 2019 Сподели Публикувано Август 23, 2019 Аз ги ползвам, но с какво тая карта е повече от МастърКард-а например? Има ли некви бонуси? Или е фешън кото е от титан и трябва да и се трепери. Брех, на мен часовника, ако ми е от титан, чак толкова няма да му треперя. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
germana Публикувано Август 23, 2019 Сподели Публикувано Август 23, 2019 Единственото което ме блазни е кешбека. Понеже уникалните ДСК дават 1%, като максимума който можеш да събереш е 200лв или да изхарчиш едни 20к лв за година.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Август 23, 2019 Автор Сподели Публикувано Август 23, 2019 Аз от кешбек на Curve за три месеца зорлем събрах 15 лв. Така, че не ми е фактор. Но всеки си е различен. В България скоро няма да видим такава карта. А иначе имаше тема с общите условия някъде назад в новините. Там май беше описано всичко.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
germana Публикувано Август 25, 2019 Сподели Публикувано Август 25, 2019 Всеки според харчовете си. Те да вкарат епъл пей, пък после ще мрънкаме за такава карта. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Август 25, 2019 Сподели Публикувано Август 25, 2019 От Първа инвестиционна банка ми казаха че работят с Ейпъл за Apple Pay,педполагам и за картата Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Август 26, 2019 Сподели Публикувано Август 26, 2019 Тия са на ръба от години ама с епъл пей ще работят. Чудя се защо не бягате от тая банка като от чума ами .., Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
linkinpark79 Публикувано Август 26, 2019 Сподели Публикувано Август 26, 2019 Аз съм им клиент от много години и съм супер доволен !!!!!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Август 26, 2019 Сподели Публикувано Август 26, 2019 То и от КТБ много хора бяха доволни, преди да фалира. А други останаха много доволни след това. И според мен тия са на ръба, но ги крепят изкуствено. Лично мнение Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Август 26, 2019 Сподели Публикувано Август 26, 2019 на 23.08.2019 г. at 11:17, gorgior написа: Според документа картата не трябва да се носи в дънки или кожени чанти без подплата, тъй като тези материали могат да оцветят Apple Card. Цитат The card may be permanently discolored by contact with leather or denim 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Август 26, 2019 Автор Сподели Публикувано Август 26, 2019 Ей, не ме пропущаш .... ? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.