gorgior Публикувано Септември 7, 2019 Сподели Публикувано Септември 7, 2019 (редактирано) Apple пусна браузърна версия на Apple Music. За сега работи в тестов режим. Уеб версията на Apple Music работи във всички браузъри, на всички платформи. Възможностите са същите като в приложението за iOS. Няма само някои малки неща - например умни плейлисти. Но пък има тъмна тема. Нерегистрираните потребители имат достъп само до фрагменти от песни. За да получите пълен достъп до услугата, трябва да влезете чрез Apple ID. Редактирано Септември 7, 2019 от gorgior Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MacIlian Публикувано Септември 9, 2019 Сподели Публикувано Септември 9, 2019 Някой успя ли да влезе с Apple ID? Аз пробвах няколко пъти в няколко различни дни и все не става да се логна. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
zizo73 Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 И аз пробвах.Получавам код за ауторизация, иии до там. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Септември 10, 2019 Автор Сподели Публикувано Септември 10, 2019 A иначе откъсите от песни тръгват ли ви? Аз нямам абонамент и не мога да тествам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Izzy Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 При мен върви. Нямам абонамент, но preview-то на песните си бачка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Април 18, 2020 Автор Сподели Публикувано Април 18, 2020 Услугата на Apple Music вече е достъпна на адреса music.apple.com. Предишният адрес beta.music.apple.com автоматично пренасочва посетителите към новия сайт. Имате нужда от Apple ID и абонамент за Apple Music, за да влезете. Цялото съдържание се възпроизвежда директно в браузъра. Потребителите на платформи, за които нямаше специално приложение Apple Music, включително Windows 10, Linux и Chrome OS, вече могат да слушат Apple Music. Новите абонати на Apple Music имат безплатна тримесечна пробна версия. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.