gorgior Публикувано Септември 9, 2019 Сподели Публикувано Септември 9, 2019 Apple се подготвят усилено за дългоочакваното събитие, на което ще видим новото поколение им смартфони. Тазгодишната серия ще включва три нови модела с подобрен дизайн, по-мощен хардуер и впечатляващи камери. Официалната премиера ще бъде на 10 септември в Steve Jobs Theatre в централата на Apple в Купертино, Калифорния. Добрата новина е, че всеки потребител може да стане съпричастен с предстaвянето на iPhone 11. Компанията традиционно излъчва на живо събитията в своя уеб сайт и в приложението си за tvOS. Този път Apple за първи път ще позволят на милионите си фенове по цял свят да стриймват в реално време премиерата в YouTube, съобщава TechSpot. За да го направите е необходимо да използвате този линк. Имайте предвид, че дългоочакваната премиера на смартфоните ще започне в 20:00 българско време. Събитието ще се излъчва и в страницата на Apple. Цените на трите устройства на глобалния пазар се очаква да варират между $750 и $1100. Продажбите стартират от 20 септември или десет дни след премиерата. Eдно от най-сериозните подобрения ще е свързано с камера системите на iPhone 11 серията. Новият Аpple A13 процесор ще гарантира с около 20% по-висока производителност, а iOS 13 ще предложи редица допълнителни функции и оптимизации, които ще удължават живота на батерията. Автор: Kmar Източник: digital.bg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Септември 10, 2019 Автор Сподели Публикувано Септември 10, 2019 Да не забравите довечера в 20:00 ч. започва събитието! ? Понеже майстора на темите за събития е сърдит, ако някой има желание може да пише тук в тази тема. Аз лично съм зает и може би ще пропусна събитието. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 Нямам търпение да поръчам iPhone XI Max и Apple watch 5Sent from my Huawei Mate 20 Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 До тук по-грозен телефон не съм виждал ... 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 Пак ще ги купувамеSent from my Huawei Mate 20 Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 Прото по мяса, ама с тея камери , мани мани Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 И на мен въобще не ми харесват с тези камери отзад. Знаете ли ios13 кога ще бъде достъпна за сваляне? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 Аз спрях да гледам! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 преди 5 часа, gorgior написа: Понеже майстора на темите за събития е сърдит, ако някой има желание може да пише тук в тази тема. Ех, преди няколко години беше голяма тръпка когато представяха новите модели и момчето много добре се справяше да представя новините на живо. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Септември 10, 2019 Автор Сподели Публикувано Септември 10, 2019 Ако говориш за Веско съм съгласен. Стараеше се момчето . Великан е! А на мен лично телефоните ми харесаха. От 2010 до сега за първи път.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 Смях Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 И трите телефона са супер! Не се излагайте, грозен, хубав, пак ще е най продавания телефон!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nyx Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 Какъв е акцентът и какво е иновативното? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
djokando Публикувано Септември 10, 2019 Сподели Публикувано Септември 10, 2019 Най-после читава батерия и съвременна камера ( широкоъгална + нощен режим) ... дано да се държат добре ... Малко грозно на картинка с тия камери отзад , но предполагам на живо ще е добре ... Аз май ще си остана с XS Max са ... инсе надявам нощния режим да пристигне с некой режим като ъпдейт ...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Септември 11, 2019 Автор Сподели Публикувано Септември 11, 2019 (редактирано) За пропусналите събитието: Диагоналът на iPhone 11 Pro е 5,8 инча, матрицата е OLED, разделителната способност е 2436 на 1125 пиксела. iPhone 11 Pro Max има 6,5-инчов OLED екран с резолюция 2688 на 1242 пиксела. И двата нови продукта имат процесор Apple A13 с технология за машинно обучение и основни тройни камери с 12-мегапикселови модули. Има камери с широкоъгълни обективи. Всички модули могат да заснемат 4K видео при 60 кадъра в секунда. Предните камери също са 12 мегапиксела. Има функция за едновременно снимане от предната камера и от една от основните камери. Има и функция Deep Fusion, която прави девет снимки наведнъж и ги комбинира в едно изображение с максимална детайлност. : ю Първия работи с 4 часа по-дълго от iPhone Xs, а втория 5 часа. И двата имат бързо зареждане. Цената на iPhone 11 Pro започва от $999, а iPhone 11 Pro Max — от $1099. Старта на продажбите в САЩ — 20 Септември. За по - сиромаси - iPhone 11 ? Той ще е достъпен в следващите цветове: светло-виолетов, ментов, жълт, бял, черен и червен. 6.1-инчов IPS дисплей. Новите високоговорители поддържат Dolby Atmos. Основната камера е 12 мегапиксела (f / 1.8). Втората е с ултра широк с отвор f / 2.4. Smart HDR работи с машинно обучение. Има пълен нощен режим. В 4K видеото вече може да се снима със скорост 60 кадъра в секунда. Можете да превключвате между камерите направо по време на снимане. Предната камера вече е в състояние да улови повече информация в хоризонтална ориентация. И също така снима slow-mo видео. За производителността на смартфона отговаря новият процесор Apple A13 Bionic. „Най-бързият процесор и графичен процесор в смартфон“, както твърди производителят. iPhone 11 ще издържи 1 час по-дълго от iPhone Xr. Начална цена - 699 долара. Началната дата на продажбите не е обявена. Редактирано Септември 11, 2019 от gorgior 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 11, 2019 Сподели Публикувано Септември 11, 2019 Някакви новини за пускането му в продажба в България от операторите ?Sent from my Huawei Mate 20 Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Септември 11, 2019 Сподели Публикувано Септември 11, 2019 От операторите никой нищо не е казал още официално, но по мое неофициално инфо в петък записвания и на 20 в магазините. От друга страна в iStyle вече има форма за интерес и за iPhone 11/Pro/Max и за W5 GPS. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.