gorgior Публикувано Септември 24, 2019 Сподели Публикувано Септември 24, 2019 Полезната функция „Low Data Mode“(Пестене на трафик) присъства в iOS 13 в менюто: Settings → Mobile Data → Mobile Data Options . Активирането на желания параметър ще доведе до факта, че инсталираните приложения за iPhone ще започнат да изразходват значително по-малко трафик. Apple не разкрива тайната и не описва технологията, използвана за постигане на този ефект. С голяма вероятност може да потвърдим работата на технологиите, базирани на машинно обучение. Те позволяват на смартфона да разбере кои приложения се използват по-рядко. За тези програми актуализациите на фоновото съдържание са деактивирани, което ви позволява да изразходвате по-малко трафик. iOS 13 може да деактивира актуализациите на фона за тези приложения, които са използвали най-много трафик през последния месец. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Септември 24, 2019 Автор Сподели Публикувано Септември 24, 2019 (редактирано) Още нещо полезно: в настройките по-долу има ръчно изключване на интернет на приложенията. Доста време търсех начин да си спра ОТА ъпдейтите на гривната от Mi-Fit и ето че вече е възможнo: . Благодаря на victor11 , че насочи мисленето ми в правилната посока! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 24, 2019 от gorgior 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Септември 24, 2019 Сподели Публикувано Септември 24, 2019 Това със спирането на мобилните данни за определени приложения го имам и на iOS 12Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Септември 24, 2019 Автор Сподели Публикувано Септември 24, 2019 И аз го имах на 12 -кята, ама не се сещах за какво да го ползвам. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Септември 24, 2019 Сподели Публикувано Септември 24, 2019 Това е чудесна опция за спиране на рекламите на много полезни безплатни приложения . 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.