gorgior Публикувано Октомври 7, 2019 Сподели Публикувано Октомври 7, 2019 Xiaomi ще пусне нов фитнес тракер Mi Band 5 с NFC модул, който ще работи извън Китай, съобщава TizenHelp, позовавайки се на анонимен източник. Сегашното поколение фитнес тракери с чип NFC може да се ползва само в Китай. Mi Band 4 може да се използва за безконтактни плащания, вместо пропуск за работа, а сищо и като билет. Според слуховете, всички тези функции в глобалната версия на Mi Band 5 ще работят по целия свят. Това решение се дължи на голямото търсене на Mi Band 4 с NFC модул, който потребителите от различни страни поръчват от Китай с надеждата, че някой ден този модел може да се използва за безконтактни плащания.( Аз съм един от тях ) Huami (под-марка на Xiaomi) ще разработи новата гривна. Освен това се съобщава, че тракерът ще получи по-здрав корпус и повишена автономност. Очаква се Xiaomi да представи Mi Band 5 през второто тримесечие на 2020 година. Източник: TizenHelp Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Януари 10, 2020 Автор Сподели Публикувано Януари 10, 2020 Бъдещият фитнес тракер Xiaomi Mi Band 5 ще получи 1,2-инчов дисплей и пълен NFC модул. Това съобщи сайтът TizenHelp, позовавайки се на източници, близки до производството. Дъщерната фирма на Xiaomi, Huami, вече потвърди работата по Mi Band 5. Както знаете, китайската версия на най-популярния бюджетен фитнес тракер - Mi Band 4 - е оборудвана с NFC модул, който поддържа само Mi Pay за безконтактно плащане. Новото поколение умни гривни на Xiaomi ще получи стандартен NFC модул, който работи с Google Pay. Освен това, диагоналът на дисплея ще бъде увеличен от 0,95 на 1,2 инча. Според слуховете, цената в Китай ще бъде 179 юана (46 лв). Очаква се гривната да излезе през юни. Източник: TizenHelp 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Януари 10, 2020 Сподели Публикувано Януари 10, 2020 преди 11 часа, gorgior написа: Това съобщи сайтът TizenHelp, Демек, свързан със Самсунг? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Януари 10, 2020 Автор Сподели Публикувано Януари 10, 2020 Защо пък със Самсунг?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Януари 11, 2020 Сподели Публикувано Януари 11, 2020 Tizen е ключовата дума тук. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Януари 11, 2020 Сподели Публикувано Януари 11, 2020 Георги може да не знае просто, Тизен е тв ОС на корейците. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Януари 11, 2020 Сподели Публикувано Януари 11, 2020 И носимите им устройства. Понеже е отворен код(почти) се ползва и от други фирми. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Януари 11, 2020 Сподели Публикувано Януари 11, 2020 Оставете човека, пийнал си е за рождения ден и не е направил връзката, какво толкова.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Януари 11, 2020 Автор Сподели Публикувано Януари 11, 2020 Извинете да попитам, че още ме държи пиенето: ако някой сайт сподели информация за продукт, то това автоматически го прави свързан с продукта - така ли? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Януари 11, 2020 Сподели Публикувано Януари 11, 2020 Така или иначе с Апъл пей няма да работи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Януари 11, 2020 Автор Сподели Публикувано Януари 11, 2020 Но Гугъл пей ще работи.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.