Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Първите снимки на AirPods Pro в мрежата

gorgior

Recommended Posts

На уебсайта SlashLeaks се появиха първите снимки на кутията на зарядното устройство на неанонсираните слушалки Apple AirPods Pro в сглобена форма.

image.thumb.png.5c5fe33066b348e9b3984124170ab702.png

Представеният калъф за зареждане е подобен на снимките на пластмасовия калъф, който по-рано се появи в мрежата.

image.thumb.png.9f3f07119e5c7fbaabfa2ce760dcf776.png

Освен това разработчиците  откриха в бета версията на iOS 13.2 иконите на новите AirPods с активно намаляване на шума.

Някои потребители на социалната мрежа Weibo смятат, че снимката показва висококачествен фалшификат на новите AirPods, но напълно съответства на дизайна на оригиналните слушалки.

image.thumb.png.f887dd701aa245b8a117cef1168707a8.png

Много анализатори и блогъри предполагат, че Apple ще пусне нови AirPods в близко бъдеще, а някои производители на аксесоари вече са започнали да продават калъфи за тях.

Очаква се Apple да представи AirPods Pro преди края на октомври.

Източник: SlashLeaks

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Откакто пуснаха AirPods чакам модел с тапи. Дълго време им ползвах тези и бях много доволен от качеството на звука. 

Със сигурност ще си взема и тези. :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За хора с дефектни уши, с тапи е по добре. Моите ги дадох на жената защото едната постоянно ми изпадаше, дясното ухо явно ми е по тясно и слушалката не влизаше добре, и съответно не се задържаше.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно съгласен.

Даже не знаех, че са имали тапи епъл между другото.

В крайна сметка си взех Airpods преди месец. Поносимо е, въпреки че се случва да пада някоя като си наклоня главата.

Със жичните беше трагично. Малко да се дръпнеше някое от кабелчетата и слушалката падаше.

Мисля, че като цяло им е сбъркана концепцията за формата и от там и задържането е проблем за някой.

Виж докато бях със слушалките на Самсунг - чук. Няма падане. Така уникално залепваха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не са ви правилни ушите :D
При мене няма падане. Дори тичам с тях понякога. Толкова съм доволен и ги ползвам всекидневно, че веднага поръчах про-тата от Германия. Досега единствения кусур им беше, че не стават за самолет и новите би трябвало да фикснат това.

Sent from my iPad using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз като бягам - стоят. Но в повечето случаи, наведа ли на една страна главата падат. Мисля, че в този си вид са много зависими от формата на ухото, което няма как да е еднакво. Kery го е казал по горе.

Както е видно според новините които изтичат - ще приемат всеобщата форма, колкото и да им се иска на епъл да се различават.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вече и в продажба

https://www.apple.com/airpods-pro/?cid=CDM-US-DM-P0019704-433622&cp=em-P0019704-433622&sr=em

Редактирано от KurtiMakarov
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да не пускам нова тема......

Вчера, 28 октомври, Apple представи новите безжични слушалки с активно шумозаглушаване  AirPods Pro.

image.thumb.png.7b945280eb48e5f00998e7e775c70bc1.png

Дизайнът на AirPods Pro е напълно съобразен със снимките, които попаднаха в мрежата през април. Слушалките получиха нов форм-фактор - вече са вътрешноканални. Сред основните функции Apple отбелязва активно намаляване на шума, прозрачен режим, адаптивен еквалайзер, система за изравняване на налягането, драйвер с широка амплитуда и специален усилвател с широк динамичен диапазон. Подобно на второто поколение AirPods, Pro версията е оборудвана с H1 чип, който осигурява безпроблемно превключване между гаджетите и достъп до гласовия асистент на Siri.

Слушалките също са защитени срещу пот и вода в съответствие със стандарта IPX4. Противно на слуховете, слушалките се предлагат само в един цвят - бял.

image.thumb.png.eddc1424f5b8976effcbdda03d78577d.png

Калъфът за зареждане е оборудван с Lightning порт и поддържа безжично зареждане.

Според производителя, зарядът на батерията на AirPods Pro е достатъчен за 4,5 часа възпроизвеждане на музика и до 3,5 часа време за разговори. Калъфът за зареждане удължава автономността на приспособлението до 24 часа. При това 5 минути зареждане осигуряват около 1 час работа при слушане на аудио или в режим на разговор.

image.thumb.png.03eb91fd6d81e9880793c91803d912fa.png

Освен слушалки и калъф за зареждане, пакетът включва още три чифта силиконови накрайници с различни размери и Lightning-USB кабел. Слушалките са съвместими с всички устройства, работещи под iOS 13.

image.thumb.png.ef61a07c7de22c7c32d42514bd0816bd.png

Предварителната поръчка за AirPods Pro вече е отворена в Apple.

Източник: Apple

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да бях изчакал месец. Прецаках се :-(
Тези вече ще ми заспят в ушите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Добави ново...