Премини към съдържанието

Липсва ли ви джейлбрека?

gorgior

Recommended Posts

Скучно ми е! ?

Откакто няма джейлбрейк ми е тъпо. Помня времената, когато след всеки ъпдейт на фърмуера очаквахме появата на дейлбрейк, пишхме ръководства, "готвехме" къстъм фърмуери, споделяхме интересни туикове и теми. Форума кипеше от живот. Сега излиза новия модел iPhone и който си го купи две седмици "Ура" и после старата сива картина до следващата година.

Силно скучая по онези времена, а вие?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам на 5S и 6-цата? жалко, че няма за иос 13

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всичко ми е "треснато" и не ъпдейтвам за пишман новости. Започна да важи една стара максима: нещо като бачка - не го пипай!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Малко извън правилата, ама на който му липсва:

Да цъкне тук

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе, не е същото някак си! Няма го оня огън! :) 

И аз имам, ама с 5 приложения инсталирани. То вече и свестни репозитории няма. Магазините празни или еднакви. Народа се е примирил със сивотата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Откакто започнах да ползвам телефона активно за отлайн банкиране, хич не ми липсва...Сигурността ми е на 1-во място.
Пък и повечето туийкове, които ползвах вече са интегрирани в ОС-а.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Същото, а и след като си купих всички приложения които ползвам съвсем няма смисъл. За последно джейлвах 2014-2015.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Последния джейл който сложих, изобщо не беше стабилен. Сигурността е друга тема. Ако знаеш какво правиш, с джейл може и да си по-защитен!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе като боднах callbar, jumper и jellyfish на XSа, си казва друго !

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз BioProtect, Audio Recorder и т. н. Абе, липсва си. Филза, милза...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От iOS 10 не джейлвам , следя , но нямам желание. Започнах при 6-та iOS по разбираеми причини за да ползвам сим на бг оператор тогава. Когто сложих и ифонетик уаааау бг на телефона бог да поживи Владтемплер. После шареничко на фейса шрифтче , ифън бокс и т.н.

Днес вече нямам нужда , няма я тръпката(при мен).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Джейлвал съм доста отдавна само за да ползвам и аз с бг карта. Нямям желание и нерви в момента при работещ телефон и нищо не ми липсва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И кое им е работещото на айфоните сега? 20-30 ъпдейта в годината, които все оправят нещо недоискусурено. И когато го оправят излиза следващия, който ще преебе нещо друго. И пак на ново. Всичко заспива когато вече сме на следващата ОС и няма връщане назад. А уж правим нещата работещи. Да ама работещи ги правеха независимите разработчици с джейла. Но вече не останаха такива. Епъл ги изкупи.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е, още не са изкупили Джей Фрийман, Илияс Лимнеос и още бая...

P.S. Работещите неща ги правеше Скот Форстол ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Да питам: някой джейлвал ли е под iOS 13 и има ли работещи приложения или да не се хабим за сега?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Липсва ми най-много възможността за смяна на темите, иконките и тн. Другите неща ми е все тая, но това, че телефонът ми изглежда като на всеки безмозъчен чалгар ме нерви жестоко!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може и да стане актуален този джейлбрейк! iCloud е разбит до iPhone X! Работи на всички версии на IOS.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Какво имаш в предвид? Че отключва заключени телефони? Едва ли! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Добави ново...