gorgior Публикувано Октомври 30, 2019 Сподели Публикувано Октомври 30, 2019 Apple публикува информация за цената на обслужването, подмяната и издаването на нови компоненти на AirPods Pro на своя сайт за поддръжка. Цената за подмяна на всеки артикул извън гаранционния период е 89 долара (цена за всяка слушалка или калъф). В случай на загуба, всяка слушалка ще струва 89 долара, а кейса за зареждане - 99 долара. За сравнение, подмяната или поправянето на AirPods струва 69 долара за всяка слушалка, 59 долара за обикновен кейс и 69 долара за кейс с безжично зареждане. Можете да спестите само чрез издаване на разширена гаранция AppleCare + за 29 долара за две години. В рамките на програмата подмяната на всеки елемент ще бъде $ 29. Това са цени в САЩ, за България няма информация за сега. Източник: Apple Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kaizera Публикувано Октомври 30, 2019 Сподели Публикувано Октомври 30, 2019 А дали мога да си загубя и двете и да ми пратят нов комплект за 3х$29? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Октомври 30, 2019 Автор Сподели Публикувано Октомври 30, 2019 Пробвай! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kaizera Публикувано Октомври 30, 2019 Сподели Публикувано Октомври 30, 2019 Реално какво пречи да загубиш Едната и след месец другата. Двете слушалки разпознават ли се, че са комплект? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Октомври 30, 2019 Автор Сподели Публикувано Октомври 30, 2019 А ти мислиш ли, че в Америка няма селски тарикати и никой не е помислил за тази възможност?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kaizera Публикувано Ноември 4, 2019 Сподели Публикувано Ноември 4, 2019 Със сигурност, точно за това ми е интересно дали е възможно.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Ноември 9, 2019 Сподели Публикувано Ноември 9, 2019 Някой вече пробва ли ги за малко впечатления? Чудя се между тях и PowerBeats Pro. Две години ползвам първите AirPods и съм доста доволен, но вече се разделих с тях. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Ноември 9, 2019 Сподели Публикувано Ноември 9, 2019 Във всички ревюта, които съм гледал в нета се изказват много добре за тях. Аз имах първото поколение и бях супер доволен от тях, съмнявам се тези да са по-лоши. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Ноември 9, 2019 Сподели Публикувано Ноември 9, 2019 Някой вече пробва ли ги за малко впечатления? Чудя се между тях и PowerBeats Pro.Powerbeats pro казват, че са доста неудобни. И на мен така ми изглежда. И кейсът им е огромен, трудно ще го носиш в джоб на панталон. За 3 дни не много ползване airpods pro не ме разочароват, но са по-различни слушалки от предишния модел. Най-основното си е, че са тапи, които влизат навътре в ухото и поне за мен това създава лек дискомфорт. Обаче от всички in-ear тапи, които съм имал, тези са най-удобни. Епъл са свършили много добра работа с нормализирането на налягането в ушите. Transparency режимът е най-впечатляващ за мен. Все едно си без слушалки. Чуваш какво се случва около теб, заедно с музиката. Става и за шофиране (за разговори разбира се). Шумоизолацията е като цяло ок, но за да работи идеално, трябва и тапите да уплътняват добре и да са по-навътре в ухото. От гледна точка на качество на звука не мисля, че има огромна разлика. Да кажем 30% по-добре от нормалните airpods. Основното е, че на улицата с включен noise cancelling, разбира се са в пъти по-добре. Не знам кога ще ги тествам на самолет, много ми е интересно там как ще се справят, защото предишните бяха отчайващо зле. Натискането на крайчеца на слушалките за пауза/смяна на песен/минаване м/у режимите работи доста по-добре, отколкото очаквах. Лесно се натиска и се чува леко изпукване като тактилна реакция. Нещо подобно на 3d touch, но по-леко. За слушане вкъщи, гледане на филми и като цяло в тиха среда, нормалните airpods са ми по-удобни. Забелязах с про-тата, докато ядох нещо си в леглото и се бях наклонил на една страна, как слушалката леко и бавно почна да се изважда. Наместих я и след малко пак... С airpods такива "проблеми" не е имало Мислех, че взимам про като ъпгрейд, но май взаимно се допълват със старите и ще си ползвам и двата модела в различни ситуации. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miroslavm Публикувано Ноември 10, 2019 Сподели Публикувано Ноември 10, 2019 Аз искам да питам,слушалки от тоя тип с кутийка (зарядно) постоянно ли се носят в нея?И не е ли проблем за батериите на слушалките? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Ноември 10, 2019 Сподели Публикувано Ноември 10, 2019 И на двата въпроса - да. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Ноември 10, 2019 Сподели Публикувано Ноември 10, 2019 @DreamcatcheR благодаря за ревюто. Вчера минах през iStyle и не издържах. Напълно съм съгласен с това което споделяш. Аз съм много впечатлен от ANC, за тапи според мен се справят много добре. Разликата между AirPods и AirPods Pro е колосална на места, като в метрото например. Идеята с изравняването на налягането е доста "ергономична". Специално на мен ми седят доста стабилно в ушите и при тичане скачане и тнт. не падат, докато с първите Airpods за спорт трябваше да ползвам едни гумички от китайците. За батерията нищо не мога да кажа, трябва поне една две седмици да ги ползвам за да има реална преценка, но предполагам че ще са като предишните, което е ок. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.