gorgior Публикувано Ноември 4, 2019 Сподели Публикувано Ноември 4, 2019 (редактирано) Adobe най-накрая пусна пълноценната версия на Photoshop за iPad, обявена през 2018 г. през октомври на презентацията на Apple. Photoshop за iPad поддържа редактиране на PSD файлове, работа със слоеве, някои инструменти за настолни версии, ретуширане и синхронизация в облак. При представянето на приложението производителят заяви, че Photoshop за iPad ви позволява да редактирате PSD файлове с хиляди слоеве и изображения без забавяне или проблеми. Освен това, приложението поддържа функции на iPadOS като Split View и Slide Over. Поддръжката за режим на много прозорци обаче все още не е налична. По-рано разработчикът обеща, че с времето ще бъдат добавени още някои функции. Adobe Photoshop е съвместим с всички устройства iPadOS, включително iPad Air 2 и iPad Mini 4, а също така поддържа и двете поколения Apple Pencil. Приложението е достъпно за изтегляне в App Store . Програмистът предоставя 30-дневна безплатна пробна версия, след която ще трябва да платите абонамент. Источник: Digger.ru Редактирано Ноември 4, 2019 от gorgior Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Ноември 4, 2019 Сподели Публикувано Ноември 4, 2019 Да бе! 21 лв на месец...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Ноември 4, 2019 Автор Сподели Публикувано Ноември 4, 2019 А ти какво очакваше? От както се мина на абонаменти всичко живо е зинало за пари! Зер тия 4,50 $ за аркейд-а са малко? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Ноември 4, 2019 Сподели Публикувано Ноември 4, 2019 Нека си искат абонамент, бая хора минаха на афинити фото. Не че всичко с него е цветя и рози но е една доста добра алтернатива. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Ноември 4, 2019 Сподели Публикувано Ноември 4, 2019 Всъщност 24 лв./м. не са много за плана photoshop (настолен и на айпад) + Lightroom CC + Lightroom classic + 20gb cloud storage. Или поне за който работи на тези програми. В момента съм на Lightroom mobile план 10 лв/м., но със 100гб. Чудя се дали да минавам на фотографския им план (описан горе), но тези 20 ГБ са много малко и това ме спира засега). Следващият избор е 48 лв за 1 TB, което вече е прекалено. В САЩ цените са съответно 18 и 36 лв. Опитах да им платя с революта и щатски адрес и засега транзакцията мина, което ме изненада, но ми пратиха мейл, че ми обработват поръчката и до 24 часа ще отнеме...Edit: отказаха ми поръчката... Sent from my iPad using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Ноември 5, 2019 Сподели Публикувано Ноември 5, 2019 И аз съм с 24лв на месец и за това което получаваш си заслужава. Да 20ГБ не са много, но не е болка за умиране. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.