Премини към съдържанието

Adobe пусна Photoshop за iPad

gorgior

Recommended Posts

Adobe най-накрая пусна пълноценната версия на Photoshop за iPad, обявена през 2018 г. през октомври на презентацията на Apple.

image.thumb.png.3da33615cf416e9266c5e87da37e983b.png

Photoshop за iPad поддържа редактиране на PSD файлове, работа със слоеве, някои инструменти за настолни версии, ретуширане и синхронизация в облак. При представянето на приложението производителят заяви, че Photoshop за iPad ви позволява да редактирате PSD файлове с хиляди слоеве и изображения без забавяне или проблеми.

image.thumb.png.4edaadfa0293043308af41539303cf8d.png

Освен това, приложението поддържа функции на iPadOS като Split View и Slide Over. Поддръжката за режим на много прозорци обаче все още не е налична. По-рано разработчикът обеща, че с времето ще бъдат добавени още някои функции.

image.thumb.png.0c30609f1c88b439c023a774c474c617.png

Adobe Photoshop е съвместим с всички устройства iPadOS, включително iPad Air 2 и iPad Mini 4, а също така поддържа и двете поколения Apple Pencil. Приложението е достъпно за изтегляне в App Store . Програмистът предоставя 30-дневна безплатна пробна версия, след която ще трябва да платите абонамент.

Источник: Digger.ru

Редактирано от gorgior
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да бе! 21 лв на месец...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А ти какво очакваше? От както се мина на абонаменти всичко живо е зинало за пари! Зер тия 4,50 $ за аркейд-а са малко?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нека си искат абонамент, бая хора минаха на афинити фото. Не че всичко с него е цветя и рози но е една доста добра алтернатива.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност 24 лв./м. не са много за плана photoshop (настолен и на айпад) + Lightroom CC + Lightroom classic + 20gb cloud storage. Или поне за който работи на тези програми.

В момента съм на Lightroom mobile план 10 лв/м., но със 100гб. Чудя се дали да минавам на фотографския им план (описан горе), но тези 20 ГБ са много малко и това ме спира засега). Следващият избор е 48 лв за 1 TB, което вече е прекалено.

В САЩ цените са съответно 18 и 36 лв. Опитах да им платя с революта и щатски адрес и засега транзакцията мина, което ме изненада, но ми пратиха мейл, че ми обработват поръчката и до 24 часа ще отнеме...

Edit: отказаха ми поръчката...

Sent from my iPad using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм с 24лв на месец и за това което получаваш си заслужава. Да 20ГБ не са много, но не е болка за умиране.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Добави ново...