Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Нова сладка коледна реклама от Apple

gorgior

Recommended Posts

image.thumb.png.b2f0b7925d016a05d608ee45a1930dc0.png

Apple представи нова коледна реклама, която определено ще разтопи сърцето ви и ще ви напомни да се отидете при родителите си на новогодишните празници. Или поне им се обадете и разберете как са.

Рекламата се казва Holiday - The Surprise.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Готина реклама. Стив Джобс не е позволявал на собствените си деца да ползват i-устройства по принцип, а тази реклама ни бута именно натам. Защо първото и защо второто, да се запитаме?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Веднага отговарям! Изпусна ли контрола у дома с техниката и децата стават нервни и необщителни, като ги огранича и след седмица лицата им грейват!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Научиш ли си децата, че книгата е ежедневен спътник в живота, техниката сама, ще си намери мястото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Веднага отговарям! Изпусна ли контрола у дома с техниката и децата стават нервни и необщителни, като ги огранича и след седмица лицата им грейват!

Така е много си прав.... Аз от две седмици съм прибрал и на двамата айфоните и плейстейшън-а единствено гледат по 30мин тв и нещата стоят по друг начин.... Като проверих на големия какво има в телефона и какво търси и ми настръхнаха косите.... Баси

Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Добави ново...