gorgior Публикувано Декември 2, 2019 Сподели Публикувано Декември 2, 2019 Здравейте. От известно време обмислям закупуването на премиум за Плекс сървъра. Най вече ме интересуват тези екстри: Цитат Live TV Watch live broadcast TV directly on your device (in HD where available). A Plex Pass, antenna, and tuner, are all you need to stream free OTA live TV. Цитат Mobile Sync Sync your videos, music, and photos to your mobile device for offline enjoyment, wherever you go. Първата до колкото разбирам - мога да стриймвам ТВ и да гледам навсякъде, където имам нет. Втората ми прехвърля на телефона или таблета съдържание, което да гледам офлайн. Но това мога и с iTunes или подомна програма да го направя. Моля, твзи които имат премиум акаунт, да споделят мнения за плюсове и минуси. Кое ги кефи, защо са платили премиум и т.н. Благодаря. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Декември 2, 2019 Сподели Публикувано Декември 2, 2019 За ТВ трябва да си вземеш специална антена от техния списък с поддържани устройства. Преди години като ги гледах, бяха скъпи. За офлайн - точно това си прави. Почти никога не ми се е налагало да го ползвам. По-скоро свалям така от Нетфликс. Аз взех премиум лайфтайм отдавна, не беше евтино, но сега май е по-скъпо и тенденцията е цените да се вдигат. На мен основно ми трябваше за различни потребителски профили и задаване на пароли при тях. Често добавят нови функции и ако имаш плекс пасс, ги ползваш първи. Честно казано, вече доста по-рядко ползвам плекс, заради наличието на нетфликс. Но като цяло е хубав и полезен. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Декември 2, 2019 Автор Сподели Публикувано Декември 2, 2019 Цената в момента е 120$ - мисля. Не са ми много, но колкото повече се замислям толкова по-малко ми се струва, че ми е нужно. Ще си платя едни 5$ за месец и ще пробвам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Декември 2, 2019 Сподели Публикувано Декември 2, 2019 75€ съм го взел 10.2016. Тогава пращаха мейли че ще вдигат цените на 150$, ама явно често правят промоции. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.