Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple ще посети CES за първи път от 28 години

gorgior

Recommended Posts

Apple прие да участва на изложението за потребителска електроника (CES) през януари 2020 г. за първи път от 28 години.

image.thumb.png.c31e4a98b3379a038e65ef3830236d87.png

Bloomberg отбелязва, че компанията няма дапредстави никакви джаджи, но ще обсъди въпроса за поверителността на потребителите. В CES ще говори главната директорка на Apple по конфиденциалност Джейн Хорват.

image.thumb.png.2edfb740f2a02c924831407bff9eb004.png

Кръглата маса, на която ще присъстват представители на Apple, Google и Facebook, ще бъде посветена на въпросите за поверителността на потребителите.

image.png.b99df2a8aedab574d428a52545c22952.png

Както знаете( ако знаете :)  ), Apple спря да посещава CES от 1992 г. За последно бившият изпълнителен директор Джон Скъли представи Apple Newton.

image.thumb.png.55d03e5a841fb7f58775de5052a3ef9e.png

Миналата година Apple нае огромен билборд в близост до конгресеия център в Лас Вегас, който гласи: "Каквото се случва на вашия iPhone, остава на вашия iPhone."

Изложението CES ще се проведе в Лас Вегас от 7 до 10 януари 2020 г.

Източник: Bloomberg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Каквото се случва на вашия iPhone, отива в NSA със сигурност. За други институции не знам, но тази ми стига.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От NSA отива във всички други трибуквени колеги :)

От това няма спасение, по-важното според мен е да не отива при рекламодатели и хора, които могат да се облагодетелстват финансово.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Добави ново...