gorgior Публикувано Декември 10, 2019 Сподели Публикувано Декември 10, 2019 Apple прие да участва на изложението за потребителска електроника (CES) през януари 2020 г. за първи път от 28 години. Bloomberg отбелязва, че компанията няма дапредстави никакви джаджи, но ще обсъди въпроса за поверителността на потребителите. В CES ще говори главната директорка на Apple по конфиденциалност Джейн Хорват. Кръглата маса, на която ще присъстват представители на Apple, Google и Facebook, ще бъде посветена на въпросите за поверителността на потребителите. Както знаете( ако знаете ), Apple спря да посещава CES от 1992 г. За последно бившият изпълнителен директор Джон Скъли представи Apple Newton. Миналата година Apple нае огромен билборд в близост до конгресеия център в Лас Вегас, който гласи: "Каквото се случва на вашия iPhone, остава на вашия iPhone." Изложението CES ще се проведе в Лас Вегас от 7 до 10 януари 2020 г. Източник: Bloomberg Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 10, 2019 Сподели Публикувано Декември 10, 2019 Каквото се случва на вашия iPhone, отива в NSA със сигурност. За други институции не знам, но тази ми стига. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Декември 11, 2019 Сподели Публикувано Декември 11, 2019 От NSA отива във всички други трибуквени колеги От това няма спасение, по-важното според мен е да не отива при рекламодатели и хора, които могат да се облагодетелстват финансово. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.