gorgior Публикувано Януари 23, 2020 Сподели Публикувано Януари 23, 2020 Apple ще се откаже от цвета на Midnight Green в смартфоните през 2020 г. и ще пусне iPhone 12 Pro в нов цвят - Navy Blue. Това съобщи инсайдера Макс Вайнбах. Според Вайнтбах новите Pro-модели смартфони ще се предлагат в четири цвята: Space Grey, Silver, Gold и Navy Blue, които ще заменят Midnight Green, който дебютира с iPhone 11 Pro през септември 2019 г. Вероятно Apple ще реши да пусне смартфони в този цвят, като се има предвид, че синьото е цветът на Pantone 2020 г. Авторът на YouTube канала EverythingApplePro Филип Корой въз основа на тези слухове показа в един от видеоклиповете концепцията на iPhone 12 Pro в тъмносиньо. Корой отбеляза, че Вайнбах точно е прдсказал зеления цвят на сегашното поколение на iPhone в началото на 2019 година. Източник: Cult of Mac Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Януари 23, 2020 Сподели Публикувано Януари 23, 2020 Пантон цветът на 2019 е бил coral, а Епъл и такъв айфон имат Не знам за вас, на мен midnight green повече ми харесва от това синьо. Може би ако беше по-тюркоазено, тип петролено. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.