gorgior Публикувано Февруари 14, 2020 Сподели Публикувано Февруари 14, 2020 Google добави в приложението Gmail за iOS и iPadOS възможността за зареждане на прикачени файлове от нативното приложение на Apple - Files . За да прикачите всеки файл от iPhone или iPad, трябва да щракнете върху иконата с клипса в писмото в приложението Gmail и да изберете пункт от който да прикачите файл. Новият раздел съдържа специална икона на папка за директен достъп до съдържанието на приложението Files на iPhone или iPad. Според Google новата функция ще бъде достъпна за всички потребители на Gmail за iOS и iPadOS до две седмици. Източник: Google Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 27, 2020 Сподели Публикувано Май 27, 2020 Не можах да намеря подходящата тема май, но Gmail най-после има тъмен режим!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Май 28, 2020 Автор Сподели Публикувано Май 28, 2020 Деси, то това от бая време го има При мен поне от няколко месеца, може би от декември миналата година. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 28, 2020 Сподели Публикувано Май 28, 2020 При мен го нямаше, знам че отдавна писаха за него, просто ми липсваше настройката и сега се появи.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miroslavm Публикувано Декември 7, 2020 Сподели Публикувано Декември 7, 2020 Някой знае ли откъде,и въобще дали се променя мелодията за известие в приложението Gmail? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 7, 2020 Сподели Публикувано Декември 7, 2020 С джейл в лайбръри на приложението, ако не греша. Филза може да ти свърши работа при липсата на afc. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.