gorgior Публикувано Март 22, 2020 Сподели Публикувано Март 22, 2020 (редактирано) Изданиеto MacRumors получи вътрешен документ за служители на авторизирани сервизни центрове на Apple, в който компанията признава проблемите с Personal Hotspot в iOS 13 и iPadOS 13. В документа Apple отбелязва, че някои клиенти не могат да се свържат с точката за достъп или често прекъснат връзката с нея. Собствениците на iPhone и iPad започнаха да съобщават за проблема с Personal Hotspot след пускането на iOS 13.1.2, обаче Apple не го поправи. Като временно решение компанията предлага да деактивирате Personal Hotspot и след това да го включите отново. Най-вероятно Apple ще поправи тази грешка в окончателната версия на iOS 13.4 и iPadOS 13.4, която ще се проведе на 24 март. Източник: MacRumors Редактирано Март 22, 2020 от gorgior Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 22, 2020 Сподели Публикувано Март 22, 2020 Аз съм един от тях. Често имам проблеми и се налага да ползвам кабел, когато свързвам компа! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.