Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone SE 2020

gorgior

Recommended Posts

Известният инсайдер Джон Прошер разказал, че Apple в края на март провела среща по темата на през априлската презентация. Ръководството на компанията на тази среща определи датата на обявяването на iPhone 9 - нов евтин смартфон. Той трябва да бъде представен на 15 април, а в продажба ще се появи на 22 април.

1791740

Все още не е ясно дали Apple ще проведе пълно представяне на iPhone 9 или веднага ще го публикува в онлайн магазина и ще изпрати съобщения за пресата до репортери, както беше в случая с новия iPad Pro.

iPhone 9 ще бъде пряко продължение на модела iPhone 8 и най-достъпния смартфон на Apple през последните четири години, от обявяването на iPhone SE. Новият iPhone ще получи стария дизайн и 4,7-инчов дисплей, Touch ID и големи рамки. Но той ще работи на процесора Apple A13, който е в iPhone 11, а те също ще добавят подобрена камера.

Цената се очаква от 399 долара - така че iPhone 9 ще бъде най-достъпният нов смартфон на Apple след четири години. Leaks каза, че представянето на смартфона е трябвало да се състои на 29 март, но изглежда, че заради коронавируса, компанията е била принудена да отложи съобщението за няколко седмици.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

За съжаление нашите идиоти няма да го продават на цена под 1200лв иначе определено си заслужава ъпгрейд от сегашния вариант на SE към новия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ех... Случайно да забелязвате, че отпред почти не го показват?

Не е истина, същият дизайн от не знам си вече колко години, с по 1см рамки отгоре и отдолу. Когато вече и най бюджетните телефони на другите компании нямат даже и подобни такива.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прав си същия дизайн е от толкова години, но за мен си остава като форма един от най-приятните за работа. Напоследък носталгично вадя една 6-ца от шкафа и си джъткам с нея ,прост да си припомня колко удоно се работи и колко красиво изглежда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• mirror changed the title to iPhone SE 2020 a.k.a "Ще представят iPhone 9 на 15 Април"

Дизайна може и да е стар, но процесора е топ. Има хора дето този форм фактор си им харесва. И да, при андроидите е различно, голям екран, лъскъв на вид и осакатен хардуер, дето след година е аут. Цената е субективно нещо за всеки, но за нов айфон 500€ не е зле. Знаеш че ще кара няколко години без грижи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някъде излезе ли по-подробна информация, че нещо не намирам.
Дисплея LCD или OLED? eSIM дали ще има?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Всеки сам ще прецени дали този модел е за него.Като цяло не е лош но не и на тази цена! 4,7 led с малката резолюция,една камера и батерия която едва ли е по различна от 8-цата за 1000 лв?!?!Опасявам се че масовия потребител няма да е очарован.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето малко инфо и снимки от нета:

https://www.digger.ru/resize/668/-/storage/app/media/uploaded-files/2020/4/15/apple-new-iphone-se-black-camera-and-touch-id-04152020-bigjpglarge-2x.jpeg

Както се очакваше смартфонът наследи дизайна на iPhone 8, включително 4,7-инчовия LCD дисплей с технологията True Tone (но без 3D Touch) и Home бутон със скенер за пръстови отпечатъци Touch ID.

Новият iPhone е оборудван с флагманския чип A13 Bionic и 64/128/256 GB вътрешна памет. Също така смартфонът поддържа безжично зареждане и eSIM.

https://www.digger.ru/resize/668/-/storage/app/media/uploaded-files/2020/4/15/apple-new-iphone-se-white-04152020-bigjpglarge-2x.jpeg

На задния панел е разположена една 12MP камера f / 1.8 с поддръжка за режим на портретна снимка. Разделителната способност на селфи камерата е 7 мегапиксела.

https://www.digger.ru/resize/668/-/storage/app/media/uploaded-files/2020/4/15/apple-new-iphone-se-black-white-product-red-colors-04152020-inlinejpglarge-2x.jpeg

Новите нодели ще се предлагат в три цвята: черно, бяло и червено (Product) RED. Независимо от цвета на коппуса, предният панел е черен. Смартфонът е защитен от вода и прах в съответствие със стандарта IP67 (разрешено е потапяне във вода на дълбочина до 1 метър за до 30 минути).

Комплекта включва EarPods с Lightning конектор, Lightning-USB-A кабел и 5W адаптер за захранване.

https://www.digger.ru/resize/668/-/storage/app/media/uploaded-files/2020/4/15/ekrana-2020-04-15-v-201331.jpeg

Източник: Apple

Apple официално свали от продажба iPhone 8 и 8 Plus.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 часа, Kery70 написа:

И да, при андроидите е различно, голям екран, лъскъв на вид и осакатен хардуер, дето след година е аут. Цената е субективно нещо за всеки, но за нов айфон 500€ не е зле. Знаеш че ще кара няколко години без грижи.

Това сега някакви нови легенди ли са? Няма андроид телефон над 400 евра който след година да е аут. Те доставчиците на части за хардуер на смартфони са 5-6 компании, да не са милиони. Епъл техния хардуер да не го карат от Юпитер. Моя XIAOMI Mi 5S е на 4 години и е чук.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това са такива заучени приказки. Точно преди година взех първият си андроид, еми... не е мръднал по никакъв начин, само дето дето много ме тормози, че не мога да гледам здравето на берията...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е, друго си е на първия месец да видиш, че здравето на батерията ти е 98%.... Па като му започнеш едни рестори през ДФЮ, едно зареждане точно в 21 ч. и така до като не го докараш поне до 99% здраве. Ти как издържаш с това неведение просто не знам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това сега някакви нови легенди ли са? Няма андроид телефон над 400 евра който след година да е аут. Те доставчиците на части за хардуер на смартфони са 5-6 компании, да не са милиони. Епъл техния хардуер да не го карат от Юпитер. Моя XIAOMI Mi 5S е на 4 години и е чук.

Не ми го хвали, моля. Всеки знае него си, изказал съм лично мнение, не е да не съм виждал и ползвал андроид, еле па в ниския и среден клас са върха.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• mirror changed the title to iPhone SE 2020

Поправете ме, ако греша, но нямам спомен да е излизал iPhone с официална цена под 1000 лв (936 ще е в Германия, тук предполагам че ще му сложат 999). И за тези пари да получиш същия процесор и камера като на флагмана за 2500. А и това е официална стартова цена. При субсидиране от оператор и промоции по празници, тя неминуемо ще бъде и по-ниска.
Да не забравяме, че този телефон заменя 8-цата и стария SE. И като цяло е предназначен за хора, които още ползват 5s, 6, 6s, че дори и 7. Според мен Епъл ще се скъсат да го продават (основно по света, не тук, където е по-важно с какъв телефон си, отколкото как живееш), особено в този момент, когато не всеки е готов да даде над 2 бона за нов апарат.
Андроид коментарите са за други форуми. Мислех, че който пише тук, вече е направил избора си какво да ползва.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Kery70 написа:

Не ми го хвали, моля. Всеки знае него си, изказал съм лично мнение, не е да не съм виждал и ползвал андроид, еле па в ниския и среден клас са върха.

Първо : Уважавам личното мнение на всеки писал в този форум, но това в никакъв случай не означава, че трябва да се съгласявам с абсолютно неверни "факти".  Аз ти давам пример с телефони от над 400 евро, ти ми говориш за среден и нисък клас. И какво точно имаш в предвид с това: След година хардуера е аут?  То така направо чудесно: при две години гаранция - всяка година нов модел трябва да ми дават.

Второ: Ако ми прочетеш постовете ще видиш, че в темата аз най-малко  хваля каквото и да е. За разлика от вас! :)

преди 2 часа, DreamcatcheR написа:

Андроид коментарите са за други форуми. Мислех, че който пише тук, вече е направил избора си какво да ползва.

Това означава ли, че който си е направил избора да ползва и двете, трябва да седи тук и да чете някакви измишльотини и да се чуди той ли е луд или този що пише? Преди два-три дни един пич тук ни съобщи как след цял ден ползване айфон 11 на работа направил 20 минути видео разговори по Фейс Тайм и още 5 (ПЕТ) часа по ФБ месинджър! Това ли трябва да се пише във форума и на кого е полезно?

П.П  Не съм по-малко Епъл фен от вас, но гледам да съм обективен!

Редактирано от gorgior
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Обективно: при цена 399$ в щатите ФО, ако тук струва повече от 400 евро ФО и без договор(макар доларът и еврото да не са равни) - много здраве от мен на търговците. Ще си го викна отвъд океана и ме боли фара, че няма да го получа веднага. Аз не съм гъзар.

Ако се усетите да не им кихате бруталните надценки, може и да се появят "нормални" цени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Добави ново...