gorgior Публикувано Април 1, 2020 Сподели Публикувано Април 1, 2020 Известният инсайдер Джон Прошер разказал, че Apple в края на март провела среща по темата на през априлската презентация. Ръководството на компанията на тази среща определи датата на обявяването на iPhone 9 - нов евтин смартфон. Той трябва да бъде представен на 15 април, а в продажба ще се появи на 22 април. Все още не е ясно дали Apple ще проведе пълно представяне на iPhone 9 или веднага ще го публикува в онлайн магазина и ще изпрати съобщения за пресата до репортери, както беше в случая с новия iPad Pro. iPhone 9 ще бъде пряко продължение на модела iPhone 8 и най-достъпния смартфон на Apple през последните четири години, от обявяването на iPhone SE. Новият iPhone ще получи стария дизайн и 4,7-инчов дисплей, Touch ID и големи рамки. Но той ще работи на процесора Apple A13, който е в iPhone 11, а те също ще добавят подобрена камера. Цената се очаква от 399 долара - така че iPhone 9 ще бъде най-достъпният нов смартфон на Apple след четири години. Leaks каза, че представянето на смартфона е трябвало да се състои на 29 март, но изглежда, че заради коронавируса, компанията е била принудена да отложи съобщението за няколко седмици. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Април 15, 2020 Сподели Публикувано Април 15, 2020 Ето го https://www.apple.com/ Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Април 15, 2020 Сподели Публикувано Април 15, 2020 За съжаление нашите идиоти няма да го продават на цена под 1200лв иначе определено си заслужава ъпгрейд от сегашния вариант на SE към новия. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Април 15, 2020 Сподели Публикувано Април 15, 2020 Ех... Случайно да забелязвате, че отпред почти не го показват? Не е истина, същият дизайн от не знам си вече колко години, с по 1см рамки отгоре и отдолу. Когато вече и най бюджетните телефони на другите компании нямат даже и подобни такива. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Април 15, 2020 Сподели Публикувано Април 15, 2020 Прав си същия дизайн е от толкова години, но за мен си остава като форма един от най-приятните за работа. Напоследък носталгично вадя една 6-ца от шкафа и си джъткам с нея ,прост да си припомня колко удоно се работи и колко красиво изглежда. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ludiamax Публикувано Април 15, 2020 Сподели Публикувано Април 15, 2020 Според мен не е зле за 500€. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Април 15, 2020 Сподели Публикувано Април 15, 2020 преди 2 часа, londongunner написа: Просто ти липсва малък телефон, може би. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Април 15, 2020 Сподели Публикувано Април 15, 2020 Дизайна може и да е стар, но процесора е топ. Има хора дето този форм фактор си им харесва. И да, при андроидите е различно, голям екран, лъскъв на вид и осакатен хардуер, дето след година е аут. Цената е субективно нещо за всеки, но за нов айфон 500€ не е зле. Знаеш че ще кара няколко години без грижи. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Април 15, 2020 Сподели Публикувано Април 15, 2020 Някъде излезе ли по-подробна информация, че нещо не намирам. Дисплея LCD или OLED? eSIM дали ще има?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Април 15, 2020 Сподели Публикувано Април 15, 2020 За тази цена LCD, епъл няма как Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ludiamax Публикувано Април 15, 2020 Сподели Публикувано Април 15, 2020 eSim ще има, поне така казаха от съпорта. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Koceto Публикувано Април 16, 2020 Сподели Публикувано Април 16, 2020 Всеки сам ще прецени дали този модел е за него.Като цяло не е лош но не и на тази цена! 4,7 led с малката резолюция,една камера и батерия която едва ли е по различна от 8-цата за 1000 лв?!?!Опасявам се че масовия потребител няма да е очарован..... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Април 16, 2020 Автор Сподели Публикувано Април 16, 2020 Ето малко инфо и снимки от нета: Както се очакваше смартфонът наследи дизайна на iPhone 8, включително 4,7-инчовия LCD дисплей с технологията True Tone (но без 3D Touch) и Home бутон със скенер за пръстови отпечатъци Touch ID. Новият iPhone е оборудван с флагманския чип A13 Bionic и 64/128/256 GB вътрешна памет. Също така смартфонът поддържа безжично зареждане и eSIM. На задния панел е разположена една 12MP камера f / 1.8 с поддръжка за режим на портретна снимка. Разделителната способност на селфи камерата е 7 мегапиксела. Новите нодели ще се предлагат в три цвята: черно, бяло и червено (Product) RED. Независимо от цвета на коппуса, предният панел е черен. Смартфонът е защитен от вода и прах в съответствие със стандарта IP67 (разрешено е потапяне във вода на дълбочина до 1 метър за до 30 минути). Комплекта включва EarPods с Lightning конектор, Lightning-USB-A кабел и 5W адаптер за захранване. Източник: Apple Apple официално свали от продажба iPhone 8 и 8 Plus. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Април 16, 2020 Сподели Публикувано Април 16, 2020 Виж, ако беше с дизайн на айфон 5, вече щях да се замисля. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Април 16, 2020 Автор Сподели Публикувано Април 16, 2020 преди 13 часа, Kery70 написа: И да, при андроидите е различно, голям екран, лъскъв на вид и осакатен хардуер, дето след година е аут. Цената е субективно нещо за всеки, но за нов айфон 500€ не е зле. Знаеш че ще кара няколко години без грижи. Това сега някакви нови легенди ли са? Няма андроид телефон над 400 евра който след година да е аут. Те доставчиците на части за хардуер на смартфони са 5-6 компании, да не са милиони. Епъл техния хардуер да не го карат от Юпитер. Моя XIAOMI Mi 5S е на 4 години и е чук. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Април 16, 2020 Сподели Публикувано Април 16, 2020 Това са такива заучени приказки. Точно преди година взех първият си андроид, еми... не е мръднал по никакъв начин, само дето дето много ме тормози, че не мога да гледам здравето на берията... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Април 16, 2020 Автор Сподели Публикувано Април 16, 2020 Е, друго си е на първия месец да видиш, че здравето на батерията ти е 98%.... Па като му започнеш едни рестори през ДФЮ, едно зареждане точно в 21 ч. и така до като не го докараш поне до 99% здраве. Ти как издържаш с това неведение просто не знам! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Април 16, 2020 Сподели Публикувано Април 16, 2020 Това сега някакви нови легенди ли са? Няма андроид телефон над 400 евра който след година да е аут. Те доставчиците на части за хардуер на смартфони са 5-6 компании, да не са милиони. Епъл техния хардуер да не го карат от Юпитер. Моя XIAOMI Mi 5S е на 4 години и е чук.Не ми го хвали, моля. Всеки знае него си, изказал съм лично мнение, не е да не съм виждал и ползвал андроид, еле па в ниския и среден клас са върха. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Април 16, 2020 Сподели Публикувано Април 16, 2020 Сравнение между SE 2020 и 8. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Април 16, 2020 Сподели Публикувано Април 16, 2020 Поправете ме, ако греша, но нямам спомен да е излизал iPhone с официална цена под 1000 лв (936 ще е в Германия, тук предполагам че ще му сложат 999). И за тези пари да получиш същия процесор и камера като на флагмана за 2500. А и това е официална стартова цена. При субсидиране от оператор и промоции по празници, тя неминуемо ще бъде и по-ниска. Да не забравяме, че този телефон заменя 8-цата и стария SE. И като цяло е предназначен за хора, които още ползват 5s, 6, 6s, че дори и 7. Според мен Епъл ще се скъсат да го продават (основно по света, не тук, където е по-важно с какъв телефон си, отколкото как живееш), особено в този момент, когато не всеки е готов да даде над 2 бона за нов апарат. Андроид коментарите са за други форуми. Мислех, че който пише тук, вече е направил избора си какво да ползва. Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Април 16, 2020 Сподели Публикувано Април 16, 2020 Т.е. който ползва телефон с друга ОС да не пише ли 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Април 16, 2020 Сподели Публикувано Април 16, 2020 Големи драки ей,не си начешахте това его 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Април 16, 2020 Сподели Публикувано Април 16, 2020 8 е 1000, тоя няма да е под 1200лв Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Април 16, 2020 Автор Сподели Публикувано Април 16, 2020 (редактирано) преди 6 часа, Kery70 написа: Не ми го хвали, моля. Всеки знае него си, изказал съм лично мнение, не е да не съм виждал и ползвал андроид, еле па в ниския и среден клас са върха. Първо : Уважавам личното мнение на всеки писал в този форум, но това в никакъв случай не означава, че трябва да се съгласявам с абсолютно неверни "факти". Аз ти давам пример с телефони от над 400 евро, ти ми говориш за среден и нисък клас. И какво точно имаш в предвид с това: След година хардуера е аут? То така направо чудесно: при две години гаранция - всяка година нов модел трябва да ми дават. Второ: Ако ми прочетеш постовете ще видиш, че в темата аз най-малко хваля каквото и да е. За разлика от вас! преди 2 часа, DreamcatcheR написа: Андроид коментарите са за други форуми. Мислех, че който пише тук, вече е направил избора си какво да ползва. Това означава ли, че който си е направил избора да ползва и двете, трябва да седи тук и да чете някакви измишльотини и да се чуди той ли е луд или този що пише? Преди два-три дни един пич тук ни съобщи как след цял ден ползване айфон 11 на работа направил 20 минути видео разговори по Фейс Тайм и още 5 (ПЕТ) часа по ФБ месинджър! Това ли трябва да се пише във форума и на кого е полезно? П.П Не съм по-малко Епъл фен от вас, но гледам да съм обективен! Редактирано Април 16, 2020 от gorgior Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 16, 2020 Сподели Публикувано Април 16, 2020 Обективно: при цена 399$ в щатите ФО, ако тук струва повече от 400 евро ФО и без договор(макар доларът и еврото да не са равни) - много здраве от мен на търговците. Ще си го викна отвъд океана и ме боли фара, че няма да го получа веднага. Аз не съм гъзар. Ако се усетите да не им кихате бруталните надценки, може и да се появят "нормални" цени. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.